Acquenta komentáře u knih
Vasilkova píše takovou jakoby červenou knihovnu pro ženy. Její příběhy vnímám jako pohádku pro dospělé. Trochu přeslazené, až neuvěřitelné
Krásný příběh v tak těžké době. Každý by si měl knihu přečíst, aby si vážil toho, co má. Dnes máme vše, na co se jen podíváme, ale v srdci prázdno....lidé si jen závidí, pomlouvají se, jsou zlí... Kdysi neměli nic a byli srdeční.. V čem je chyba..?
Hra na kočku a myš. Opět skvělé napětí, Luciena jsem tak nenáviděla... docela nechápu, proč nedostal křeslo uz dávno
Opět a zase neuvěřitelné napětí, které umí jen Carter. Nikdo ho zřejmě neporazí... Tak silný příběh s tak smutnou zápletkou, že se mi téměř řinuly slzy z očí na konci. Ach... Kéž by byla silnější a zvládla by bojovat s těmi démony uvnitř sebe ... děti dokážou být opravdu kruté...
Příběh pěkný, ale mě trochu nudil, nic zvláštního se tam nedělo , uvidíme, jak bude pokračovat :-)
Pacanka je kniha, kterou přečtete a do hodiny nebudete vědět, o čem vlastně byla . Je to taková nesmyslná slátanina pubertální holky, která jen paří a užívá si život po svém. Poznávala jsem v ní sebe ve 20. Podotýkám ve 20 letech. Pacance je 30... Neměla by v tomhle věku uz mít rozum a žít docela jiný život?
Velice napínavá kniha o takzvaných duševních problémech žen. Jako matka jsem se v příběhu našla, protože neznám horší strach než ten, že přijdete o dítě. Hodně smutné, hloubavé a hezké..
Člověku se ani nechce věřit, že by se tohle někdy mohlo stát. Obdivuji Grace, jak s takovou stvůrou mohla žít a zároveň jsem velice ráda, že jim autorka nedala děti. Už to s Millie bylo silné kafe...Ester úžasná, smekám :-)
Moc hezké čtení, příběhy ze života. Nejvíc mě dostal ten Ilonin.
Jako matce se mi příběh nečetl vůbec lehce. Samozřejmě nejhorší byly poslední stránky, chybělo mi málo k pláči. Simon byl zbabělec, který utíká od problémů a Cathy ač byla silná, měla mu říct pravdu hned. Co všechno by se vůbec nestalo, kdyby ti dva k sobě byli upřímní....skvělý příběh ...
Další kniha od mé oblíbené autorky a opět nezklamala. Jako kdybych četla svůj příběh, když jsem se rozhodovala, zda-li poslechnout rozum anebo srdce. Naprosto mě to pohltilo, letecká havárie tomu dodala takový šmrnc a čtení o životě a smrti bylo moc zajímavé.
Příběh podobný Šikmému kostelu... hezky napsáno, život hlavní hrdinky byl opravdu smutný, ale nikdy se nevzala..
Uuuf... Konečně je tato slatanina přečtená.. A to jsem se na ni tak těšila... V průběhu čtení jsem měla pocit, že pan spisovatel snad na něčem jede, to byla fantas magorie od začátku až do konce... žádný strach se nekonal, spíš nuda, nuda a nuda...
Film jsem viděla, knihu přečetla. Co dodat více ? :-( Bylo to kruté , to nejhorší, co se kdy stát mohlo :-(
Tohle nebyl úplně můj žánr. Knihy od Karin miluji, ale tohle bylo těžce přetažené , příběh mě nebavil a připadal mi jako science fiction :-D
Miluji Adama, miluji Lauru. Tohle byla jízda. Ač jsem se snažila dělat cokoli jiného, nešlo se od knížky odtrhnout. Četla jsem v práci, ve vaně, u vaření . Příběh zdrcující, děsivý, ale tak napínavý... do toho všeho napětí mezi kriminalisty... opravdu jsem to,, žrala" od první až do poslední stránky.
Naprosto skvělé, přečteno za dva dny . Jinak to u Cartera ani nejde :-)
Sparks prostě umí. Umí psát hlavně pro nás ženy . Kniha moc hezká. Propojení dvou osob, Colbyho a Beverly bylo dobře promyšleno, ten konec by mě opravdu nenapadl Co se týče Morgan, čekala jsem od ní víc než jen vztah na dálku
Kniha o tom, jak snadné je pro mnohé člověka odsoudit, aniž by vědět pravdu... příběh je silný, propojení starší ženy a mladé dívky přitáhne čtenáře a po přečtení si každý z nás doufám něco uvědomí.. :)