Aligator805 komentáře u knih
Zatím nejlepší díl série. Vše do sebe konečně začalo zapadat. Už se těším na další díl!
Kdybych od Bryndzy nečetla jeho předchozí knihy, tak super. Knihy o Erice,ale byly skvělé. Tato mi bohužel přišla taková nedotažená. Skryté těhotenství po tom co Kate pobodají nebo útěk z léčebny. Snad bude další díl lepší!
Velmi dobrá česká detektivka. Umělecké prostředí kde se točí velké peníze, bylo zajímavé. Děj velmi dobře plynul a kniha se dobře četla. Zvrat na závěr zajímavý a tak snad v dalším díle zjistíme jestli se tento případ nakonec uzavře.
Nečetlo se to špatně. Jako odpočinkové čtení to bylo fajn. Ale prostě tomu něco chybělo. Bylo to dost předvídatelné, jednoduché, nedotažané. Nebyl to typický Bryndza.
Velice milé čtení. Humorné líčení cesty za exotickými živočichy Kamerunu, které získával pro zoologické zahrady. Z jeho knih je cítit láska k přírodě a jejím obyvatelům, kterou dokáže podat velice humorným způsobem. A třešničkou jsou potom domorodí pomocníci se svojí angličtinou.
Pokud to budu brát s nadhledem, tak je to prima oddechové čtení.
A. Christie a H. Poirot jsou záruka dobrého čtení. Opět skvělá detektivka.
Jsem ráda že jsem Kate dala ještě šanci. Kanibal u mě moc nebodoval, ale tento díl byl o mnoho lepší. I když Erika je lepší.
Dobrá detektivka, která vždy potěší. Velice příjemné čtení.
Krásné a oddechové čtení. Svérázné postavy a úžasný Fingal. Vždy si u těchto knih krásné odpočinu.
Velice milé a pohodové čtení. Veselé i smutné příběhy o kočkách kterými prostupuje láska ke zvířatům.
Velmi ráda čtu knihy tohoto autora. Nejraději mám sérii s Frostem. Tato kniha byla jiná. Zvláštní. Tak nějak jsem čekala i závěr knihy. Přesto pro mě asi autorova slabší kniha.
Tak trochu jiný Raker. Ale opět skvělé čtení. Velmi pěkná část byla ta s Colmem a vzpomínání na minulost. Už se těší na další díl.
Krásná, upřímná zpověď skvělého spisovatele. Pan Lustig má úžasný osobitý styl. Žádná křivda nebo touha po pomstě zde není. Z celé knihy je cítit úžasná touha po životě a krásný laskavý humor. Obdivuhodná je i jeho láska k rodné zemi.
Dobré počtení, ale zatím bohužel nejslabší díl série. Přesto se ale těším na další díl.
Právě jsem dočetla. Místy trochu zbytečně natažené, ale velice dobrý děj a zápletka. Jen je škoda, že to u nás vychází až od 4. dílu a unikají tak vazby hlavního hrdiny v soukromí.
Oblíbená kniha mého dětství. Honza Voříšek jako puberťák neměl chybu. Anička jako vlezlá mladší ségra na zabití.
Zatím nejlepší díl. Napínavá. Velmi dobře rozehrané dějové linky. Tak už jen další díl.