aljoska83 komentáře u knih
Dobře se čte, skvělá oddechovka. Má vše, co člověk od tohoto žánru může čekat. A kdo ho nemá rád, ať ho nečte, ať pak nedává špatné hodnocení, že je to klišé nebo moc cukrové. To je jako si u detektivky stěžovat, že je tam nějaká mrtvola.
Zatím nejlepší ze série. Knížka mi sedla, přečteno za dva dny. Slaďáček, ale zrovna jsem to potřebovala.
Přečetla jsem za víkend. Alex mi byl sympatický už v cukrárně, takže jsem byla mile překvapená, že zde dostala jeho postava svůj prostor. Bylo to útulné čtení :) hned bych se do hotýlku vydala.
Již třetí knižní paráda od Abby. Její knihy se prostě strašně dobře čtou. Navíc mají jako přidanou hodnotu vždy zajímavé téma k zamyšlení. Nemůžu se dočkat další knihy a věřím, že opět nezklame.
Poslední kniha... vychutnávala jsem si každou stránku a snažila jsem se číst knihu pomalu, ale to u Zafónových knih prostě nejde. Knihu dávám na čestné místo v knihovně vedle celé série Pohřebiště zapomenutých knih.
Knížka super, přečetla jsem za víkend. Jediné co mi v knize strašně vadilo, bylo neustálé "odfrkl si, odfrkla si" ...to už mi fakt rvalo oči.
Dala bych i deset hvězd, kdyby to šlo. Četla jsem všechny knihy od autora, ale tato je NEJ ... aspoň zatím...
Skvělá kniha, nemohla jsem se odtrhnout. Spousta lidí by si měla příběh přečíst, aby si více vážili toho, co máme. Vždy mě děsí ta bezmoc, kterou naši předci museli zažít.
S knihou jsem bojovala. Příběh jako takový by byl fajn. Ale za mě strašný styl. Minulost, přítomnost, deník... A ještě náhrobky. Zbytečně překombinované. Vysoké hodnocení mě překvapilo. Ale sto lidí, sto chutí. Já tuto knihu už nikdy.
Tohle byla kniha přesně na volný víkend, pobavila, dobře se četla, nejlepší relax.
Knihu jsem po pár stránkách chtěla odložit. Pak jsem koukla, že má tak skvělé hodnocení, tak jsem ji dala šanci. Pro mě naprosto strašný styl psaní. Dočetla jsem, ale proč má tak vysoké hodnocení jsem stále nepochopila.
Asi nejlepší díl. Zřejmě k tomu přispělo i to, že jsem četla v předvánočním čase.
Knihu jsem koupila náhodou, když jsem jela na dovolenou, aniž bych znala obsah. Jsem pejskař, z knihy jsem byla nadšená. Jedna z nejlepších knih autorky.
Pravidelně si v knihovně na hromádku vždy přidávám i jednoho Kinga. Chvílemi jsem si nebyla jistá, koho vlastně čtu...Kromě těch dětských, jsem četla všechny knihy od Nesba. Už Království, nebo Žárlivost byly trochu jiné, ale toto.... V žebříčku bych tuto dala asi na poslední místo, ale přesto jsem ji četla jedním dechem, dokud jsen nedočetla. Nesbo prostě umí.
Nejsem cílová skupina, ale stejně jako první díl mě kniha bavila. Čtení mám jako odpočinek od psychicky náročné práce a to tyto knihy plní dokonale.
Jako je to slaďárna... Ale tak strašně dobře se to čte. Už se těším na další knihu.