aljoska83 aljoska83 komentáře u knih

Čokoládový průšvih Čokoládový průšvih Petra Hülsmann

Kniha mě prostě bavila a o tom to je. Byla to moje první kniha od autorky, tak určitě sáhnu i po další.

24.03.2024 5 z 5

Jeřabinový dům Jeřabinový dům Marie Hajdová

Kniha začala dobře, ale pak přišlo zklamání. Příběh o ničem, nuda s nudným koncem. Kniha mi nic nedala.

16.02.2024 2 z 5

Dvakrát měř, pak manžela řež Dvakrát měř, pak manžela řež Alena Jakoubková

Moje první kniha od autorky. Dobře čtivý příběh, ale prosté vyprávění, bez napětí, nebo zápletky. Jediné co mi vyloženě vadilo bylo neustále ach jo... Teď jsem pro zajímavost sáhla po další knize od autorky a je to tam zase :(

08.12.2023 3 z 5

Gazely Gazely Patrik Hartl

Na knihu jsem se těšila, do poloviny jsem si libovala, ale pak se to tak nějak točilo pořád dokola. Četla se dobře, ale celkově z Hartlových asi na posledním místě.

16.11.2023 3 z 5

Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

Originálně napsáno.

01.10.2023 4 z 5

Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Jedna z lepších knih od autorky. Jsem zvědavá na další příběh

17.09.2023 4 z 5

Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva Zuzana Hubeňáková

Autorka nezklamala jako vždy. Místy jsem se musela smát nahlas. Přečetla jsem na jeden zátah. Perfektní oddechovka.

07.04.2023 5 z 5

Postřehy teplákové bohyně Postřehy teplákové bohyně Zuzana Hubeňáková

Perfektní, tento styl humoru mi prostě sedí. Zatím mě žádná kniha od autorky nezklamala.

06.04.2023 4 z 5

Cukrárna v Paříži Cukrárna v Paříži Julie Caplin

Začátek knihy mě moc nebavil, ale pak se to zlomilo a dočetla jsem, nakonec z toho byla fajn oddechovka. Jen ten konec byl takový odbytý.

14.03.2023 4 z 5

Drahá Avo Drahá Avo Ilsa Madden-Mills

Dobrá oddechovka na víkend.

25.02.2023 4 z 5

Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

Docela mě zaráží tolik negativních komentářů. Knížka super. Typický humor obou autorů. Pokud někdo tento styl nemusí, v pořádku, každému se líbí něco jiného. Ale napsat třeba, že slabé jako všechny knihy autora? .... Tak je nečtu, když mi žánr nesedí.

07.02.2023 4 z 5

Gerbešín a hezouni Gerbešín a hezouni Ivanka Devátá

Mám ráda všechny knížky od Ivanky, ale tato mě trošku zklamala, tolik popisu oblečení mě moc nebavilo.

22.11.2022 3 z 5

Rozbité štěstí Rozbité štěstí Táňa Keleová-Vasilková

Kniha by byla o polovinu kratší, kdyby tam nebylo tolik myšlenek hlavní hrdinky. Je to první autorka, u které vnímám velký rozdíl mezi díly. Mám pocit,že je jedna kniha fajn a druhá děs.

10.10.2019 2 z 5

Střípky Střípky Táňa Keleová-Vasilková

Za mě bohužel zklamání. Vše bylo strašně předvídatelné a hlavní "hrdinka" si mě ničím nezískala.

22.09.2019 2 z 5

Kdysi tady hořel oheň Kdysi tady hořel oheň Anna Winterová

V knize mi vadily chyby, někdy zvláštní slovní spojení. Slovo "naneštěstí" bylo všude. Kazilo mi to celkový dojem. Taky mě nebavily neustálé opakující se úvahy, které byly fakt střelené. Což je škoda, protože příběh by byl jinak celkem fajn. Z původních 2 hvězd dávám 1 navíc za to, že jsem byla zvědavá, jak to dopadne. Ale poslední zápletku jsem stejně věděla dávno před odhalením.

23.11.2024 3 z 5

Mlha mezi námi Mlha mezi námi Katarína Gillerová

Druhý díl mě trápil ještě více než první. Doufám, že autorka zůstane radši u své klasické tvorby.

17.11.2024 2 z 5

Příběhy půlnočního slunce Příběhy půlnočního slunce Jiří Havel

Jsou knihy, které kdyby nikdy nevyšly, nebude to žádná ztráta. Tato bohužel patří mezi ně.

28.09.2024 1 z 5

Rodinné klubko Rodinné klubko Táňa Keleová-Vasilková

Přečteno za víkend. Příběh jako takový zajímavý, ale pořád dokola ty stejné kecy, což mi knihu ve výsledku zkazilo.

25.08.2024 3 z 5

Já a ty, navždy Já a ty, navždy Jo Watson

Narozdíl od jiných autorčiných knih, mě zpočátku vůbec nebavila. Hlavní postava mě rozčilovala. Dvakrát jsem odložila, nakonec mě od poloviny trochu víc zaujala, takže jsem ji dočetla.

21.07.2024 3 z 5

Buď v pogodě Buď v pogodě Sandra Pogodová

Kniha se mi líbila, fajn oddechovka. Jen smíchy jsem se opravdu nelámala. A víc se mi líbila část od Sandry.

02.07.2024 4 z 5