Allla9 Allla9 komentáře u knih

Těžká noc Těžká noc Lenka Lanczová

Po delší době opět paní spisovatelka Lanczová a zase krásné odpočinkové čtení.

08.04.2021 5 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Nová série s Kate Marshallovou mě zaujala. Určitě budu číst i další pokračování.

06.04.2021 5 z 5

Odříkaného manžela největší krajíc Odříkaného manžela největší krajíc Alena Jakoubková

Příjemné čtení, které navodí hezkou atmosféru.

02.04.2021 4 z 5

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Smutný pohled do života dospívající dívky.

31.03.2021 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

S Erikou Fosterovou jsem prožívala chvíle napětí a strachu. Ráda se s ní setkám i v dalším pokračování.

30.03.2021 5 z 5

Přítelkyně Přítelkyně Táňa Keleová-Vasilková

Knížka je plná děje a emocí. Jde o všední život se svými radostmi a problémy. Střídá se štěstí se smutkem - prostě obyčejný život.

28.03.2021 5 z 5

Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Opět krásné a milé setkaní s paní spisovatelkou Mornštajnovou.

27.03.2021 5 z 5

Moje dlouhé mlčení Moje dlouhé mlčení Erika Bezdíčková

Útlá knížka plná utrpení a bolesti ze ztráty blízkých. Výpověď i o tom, že to židé neměli jednoduché ani po válce.

25.03.2021 5 z 5

Malý muž a velká žena aneb Vlak dětství a naděje Malý muž a velká žena aneb Vlak dětství a naděje Věra Sládková

Seriál se mi líbil ještě o něco více než kniha. Oboje si zaslouží plný počet hvězdiček.

24.03.2021 5 z 5

Soňa Soňa Kristína Ježovičová

Tato kniha mi nesedla.

23.03.2021 2 z 5

Dokonalá manželka Dokonalá manželka J. P. Delaney (p)

Nečetla jsem mnoho knížek s tématem sci-fi. Je to napsané poutavě se zajímavou zápletkou.

21.03.2021 4 z 5

Mlčenlivé ženy Mlčenlivé ženy Kerry Fisher

Příběh plný tajemství, skrývaného násilí, ale i lásky a porozumění. Těším se na další knihy od autorky.

19.03.2021 5 z 5

Byly tady, a už nejsou Byly tady, a už nejsou Haylen Beck (p)

Další autor, který píše strhujícím způsobem.

17.03.2021 5 z 5

Vítěz Vítěz Klára Janečková

Asi do poloviny knížky jsem byla nadšená. I když mě vytáčeli hlavní hrdinové svým chováním, tak bych dala plný počet hvězdiček. Závěrečné stránky mě trochu zklamaly, ale přesto knihu hodnotím jako zdařilou.

15.03.2021 4 z 5

Studna osamění Studna osamění Radclyffe Hall (p)

Krásný květnatý jazyk. Úžasné popisy přírody a hlavně hluboké vcítění se do Štěpy. Do jejího nitra, do pocitů a jednání. Dětstvím dívky ji provází hlavně její otec. On cítí to, co si Štěpa uvědomí až jako dospělá. Je lesba a život se s ní nemazlí. Tuto knížku nelze číst rychle. Autorka vás nutí si vychutnávat každou stránku.

13.03.2021 5 z 5

Kukačka Kukačka Natalie Daniels

Je zajímavé sledovat, jak lehce se může zvrtnout spokojený život.

07.03.2021 4 z 5

Zloděj Zloděj Tarryn Fisher

Ani třetí pokračování nezklamalo. Vtáhne vás do děje a vy čtete a zíráte, co všechno je možné. Zdařilá série.

05.03.2021 5 z 5

Past lží Past lží Tarryn Fisher

Ta knížka se čte sama. Nemůžu se odtrhnout. Štěstí, že mám před sebou ještě třetí díl.

03.03.2021 5 z 5

Láska a jiné lži Láska a jiné lži Tarryn Fisher

Tak nevím, jestli hodnotit jednotlivé díly, nebo až vše jako celek. Již nyní vím, že je to dobrý. Hodně dobrý.

01.03.2021 5 z 5

Teritoria Teritoria Olivier Norek

Také hodnotím kladně. Zdařilá napínavá kniha podle skutečných událostí.

27.02.2021 5 z 5