Alternative komentáře u knih
Musím říct, že tohle je pro mě (zatím) nejsilnější kniha tohoto roku. Jestli váháte, jestli si ji přečíst, ztraťte veškeré pochybnosti. Tohle si vážně přečtěte, nebudete litovat ani chvilinku.
Za me teda rozhodne ne. Na muj vkus bylo v cele knize tolik viry a nabozenstvi, ze to podle me prerusta az ve fanatismus. Tematum hospicu jsem se venovala opravdu dlouhou dobu, knizka me bohuzel velmi zklamala.
Jedno velike prekvapeni, ktere ale vybradovalo po zjisteni, kdo je Ernesto G.
Vynikaji kniha, opravdu! Davam 5 * a kdybych mohla, dala bych vic!
Na knihu jsem se vazne velmi tesila a cekala jsem v ni hloubku, o ktere lide ve svych recenzich psali. Misto toho jsem nasla jen snusku klise a americky vyjadrovanych emoci... Jsem rada, ze jsem knihi docetla.
Knížka mě bavila o mnoho víc než Vítejte v Autistánu.
Škoda jen, že otázky nejsou tak duchaplné jako odpovědi.
Na tuhle knížku jsem se fakt těšila, ale nějak mi to vůbec nesedlo. Dočetla jsem, ale hodně jsem se k tomu přemlouvala.
Mít více času, jednoznačně bych knihu dočetla rychleji. Kniha se mi velmi líbila, byla zvláštní a stále mě nutila k zamyšlení. Turecko miluju a knihu budu dlouho vstřebávat, pokud se to dá :-). Jednoznačně doporučuju k přečtení.
Aboslutně jiný než Bohyně nebo Gerta. Nemůžu ale v žádném případě říci, že by mě to zkalamalo. Kdyby člověk znal Brno lépe, bylo by to zase o něčem jiném, ale kniha se mi velmi líbila, i když jsem měla ze začátku problém s množstím postav.
Když život není zrovna tak, jak bych si ho představovala, vždycky sáhnu po této knize, a světě div se! Ale tolik pravdy co se zde píše, pomáhá.