Áňa 998 komentáře u knih
Enolu jsem si přečetla kvůli filmu, který před nedávnem vyšel na Netflixu, a moc se mi líbil... Knížka oproti tomu byla nuda...
Za mě zatím nejlepší díl z celé série. Od první strany, se mi zdálo, že je tým strážců trochu upozaděný do pozadí. Ale díky tomu vynikly další postavy a děj měl spád!
Ráno jsem si ke knize sedla, a během několika hodin jsem jí přečetla. Absolutně nebylo možné se odtrhnout! Neskutečná knížka plná akce, napětí s prvky hororu. Skvěle napsaná!
Musím říct, že jsem příjemně překvapená. Poslední dobou dávám opět českým autorům šanci, a přesně pro takové knihy jako je tato, je to správné rozhodnutí. Čtivá, místy komická, ale hlavně s parádním závěrem! :-)
Ze začátku jsem se malinko ztrácela, ale jakmile jsem pochopila, nevěřila jsem. Neskutečná kniha.
Jeden z nejlepších komiksů, jaký jsem četla. Nádherné provedení a akční příběh :-)
Za mě super akční komiks, se silnými postavami a dobrou zápletkou :-)
Podle anotace jsem doufala v trochu více humoru, který se bohužel nekonal. Místy vtipné, ale opravdu jen namátkou.
Takový zlatý průměr. Nijak překvapivé, ale čtivé... a trochu přehnaný konec.
Neskutečně silná kniha, která nebyla snadná na čtení. Během čtení jsem si musela dávat pauzy, abych ji byla schopná přečíst až do konce.
Parádní knížka, ve které jsem několikrát poznala mého psa. Rozhodně skvělá jako dárek :-)
Moc pěkná knížka, pro mě dokonce o něco lepší než první díl. Každého milovníka koček rozhodně potěší :)
Tak tohle je opravdu kousek must-have pro každého fanouška Marvelu. Povedený komiks, který mě oslovil nejen provedením, ale i příběhem :-)
Krása, pro mě možná nejslabší díl ze série, ale opravdu povedený :-)
Zajímavá novinka, a ještě z prostředí Londýna! Chvílemi jsem měla problém se začíst, ale nakonec jsem se prokousala. Posledních stran zmizelo jako nic!
Koruna se mi líbila rozhodně víc než Dcera, ve které se mi hlavní postava jevila jako neskutečně protivná a nesympatická.