Analady komentáře u knih
Tuto knihu jsem původně půjčovala pro svou dceru. Nakonec jsem se do ní začetla i já a musím říct, že mě příjemně překvapila. Je to hezký příběh ze života se správnou dávkou romantiky.
Milá kniha fejetonů, pěkně ilustrovaná. Pro mě příjemná kniha pro chvíle pohody. Jako když si dáte kávu s kamarádkou :-)
Silný a smutný příběh. Je děsivé, jak nesmyslné zákony stále existují.
Taková béčková kniha. Nemastná, neslaná. Příliš mě nechytla. Byla psána celkem čtivě, ale ke konci jsem už hodně přeskakovala. Dočetla jsem ji jen proto, že mě zajímalo, kdo je vrah.
Podle anotace se mi kniha líbila, ale nenaplnila mé očekávání.
Měla jsem chuť na romantiku a tato kniha měla vysoké hodnocení, tak jsem se natěšeně pustila. Což o to, četla se dobře, hrdinové byli sympatičtí, ale na mě to působilo hrozně prostoduše a neuvěřitelně. Takže za mě zklamání.
Na tuto knihu jsem se moc těšila, ale vůbec jsem se do ní nedokázala začíst. Děj ani postavy mě nijak nezaujaly, knihu jsem nedočetla.
Milé, odpočinkové čtení, kde se autorka se čtenáři podělí o zážitky ze svého života na Korfu.
Kniha o tom, že nikdy není pozdě na radikální změnu života a nalezení naplňující lásky.
Na tuto knihu jsem v rádiu slyšela velkou chválu, tak jsem ji koupila dceři. Není moc velká čtenářka, proto jsme ji četly společně. Je moc krásně ilustrovaná, bohužel děj mě ani dceru vůbec nezaujal.
Milý příběh, kde se stará paní zamýšlí nad svým životem a životem svých blízkých. Je to takové odpočinkové čtení, které pohladí.
Kniha se dobře čte, má opravdu zajímavě propojené příběhy. Za to dávám hvězdičku navíc. Příběhy můžeme pozorovat z pohledů více postav, což se mi moc líbí. Řeší se zde různé problémy, které můžou potkat každého z nás (nevěra, vážná nemoc, homosexualita). Jde o odpočinkové, i když trochu smutně laděné čtení.
Tato kniha se odehrává ve třech časových rovinách, což jí na jednu stranu dodává na zajímavosti, na druhou stranu to pro mě bylo rušivé. Celou knihu jsem byla napjatá a těšila se na odhalení tajemství. Někdy jsem měla chuť přeskočit nějakou pasáž, ale to nedoporučuji. Opravdu je důležité přečíst si celý příběh. Nejvíc jsem si užila posledních 100 stran. Závěr byl strhující a nečekaný. Po dočtení jsem měla chuť přečíst si celou knihu znovu. Doporučuji.