Andrea864 komentáře u knih
Průměrná, čtivá detektivka v kulisách středověku. Taková oddechovka, která neurazí ani nenadchne.
Milý, úsměvný a nadčasový příběh, který vypráví o tom, jak to vypadá před oponou i za oponou učitelského povolání. Moje první kniha od tohoto autora a určitě ne poslední.
Kniha se zvláštní smutnou atmosférou. Zajímavé téma. Škoda, že autorka nešla víc do hloubky praktik šeptuch, příběh na to kapacitu měl.
Atmosféra 19. století dýchá na čtenáře z každého fejetonu. Milé, zajímavé a poučné čtení.
Čekala jsem víc, nicméně některé historky vtipné jsou. Muzeum, cesta letadlem a rozhovor o prasklé struně asi nejvíc.
Skvělá kniha. Neotřelá, zajímavá zápletka, čtivost, napětí a spád nutí číst pořád dál, takže nejde knihu jen tak odložit. Bavila jsem se.
Milá, úsměvná a čtivá kniha. Za zdánlivě jednoduchým příběhem se skrývají životní moudra i filozofické úvahy.
Počáteční pomalé tempo a postupné osvětlování minulosti dává vyniknout gradaci příběhu v závěru. Čtivé a napínavé. Téma příběhu je těžké a dává prostor k zamyšlení.
Poutavý a čtivý příběh. Tragické události a tajemná rodinná kletba rozehrává velmi smutné vyprávění. Škoda toho uspěchaného konce, ale určitě stojí za přečtení.
Kniha se mi líbila. Film, který mám moc ráda se od knihy téměř neliší, ale něco navíc tu samozřejmě je. Skvělá práce s češtinou. Vtipná, milá oddechovka.
Moc hezký příběh. Životní vzestupy i pády, krásná příroda, pohoda a klid, prostě radosti života. Stejně jako u prvního dílu jsem se bavila.
Milá, úsměvná a čtivá oddechovka. Rozhovory, myšlenky i jednání hlavních hrdinů, mnohdy až absurdní, opravdu pobaví. Stojí za přečtení.
Neotřelé a čtivé sci-fi, kde je vše technické velmi dobře vysvětleno a tím je uvěřitelné. Moc se mi líbila psychologická linka děje. Příběh dává prostor k zamyšlení o lidstvu, člověku a o životě jako takovém.
Nebylo to úplně špatné, ale přišlo mi to takové ploché, nevýrazné, málo uvěřitelné.
Tato kniha je druhá od autora Vondrušky, kterou jsem četla. Nevím, jestli je to tím, že jsem nic moc nečekala, ale tento příběh se mi líbil. Čtivé a má to spád.
Milá, vtipná a nadčasová kniha, která dává prostor k zamyšlení. Se stálým úsměvem jsem se bavila od začátku do konce.
Poklidná detektivka vsazená do zajímavého prostředí se zápletkou, která má dvě časové linky. Příběh je čtivý a i bez velkého napětí má spád.
Plochý a nevýrazný příběh. Stále jsem čekala nějaký zvrat, překvapení a hlavně to tajemství. Tři hvězdy jen za čtivost a dobu staré Anglie, kterou mám ráda.
Mezigenerační a rodinné vztahy, komunikaci mezi lidmi, lásku ke knihám, zajímavé opáčko české gramatiky i životní ztráty, výhry a výzvy. To všechno smutný příběh Niny má a mě se moc líbil. Čtivá, milá kniha s výbornou češtinou a krásnou obálkou.