anovy64 komentáře u knih
Kniha se četla dobře, i když děj byl předvídatelný. Přesto konec byl celkem nečekaný a postava Jodi mi byla hodně nesympatická.
I druhý díl se četl velice dobře, kniha měla spád a byla okořeněna i lehkým humorem.
Opěr nenáročná oddechovka od oblíbené autorky, četla se fajn, jen Sam byl slaboch a Viktorie neměla žádnou hrdost. Nejsympatičtější byla Jess, která se ukázala jako nesobecká a myslela víc na druhé, než na vlastní štěstí.
Kniha nás seznámí se čtyřmi ženami z různých společenských vrstev, jejichž osudy se protnou, navzájem si dokážou pomoci a sblížit se. Především Olivie je velice sympatická, obětavá a ochotná všem pomoci. Zaslouží si prožít šťastný život po bohu inteligentního a hodného muže. Kniha se čte příjemně a vůbec by nevadilo, kdyby měla pokračování, protože konec byl trochu otevřený.
Sice trochu jiný Raker, ale kniha má spád, je čtivá a napínavá, i když jednotlivé části mi připadaly nedokončené.
Velice zdlouhavý děj, chaotické skákání v čase, čtivých asi tak posledních padesát stránek. Byla jsem zklamaná.
Tato kniha mě moc nenadchla, sice se četla dobře, ale chybělo napětí a šťáva. Přesto si přečtu další díly.
Klasická detektivka, která má spád, kapitoly jsou krátké a děj svižný.
Kniha nebyla špatná, četla se dobře, ale něco mi chybělo. Nemělo to asi ten správný romantický náboj, hlavní hrdinové byli celkem nudní a ani žádná další postava nevnesla do děje nějaké oživení.
Čtivý příběh, který může potkat každého, i když jeho vyústění zas až tak běžné není. I když mi Andy připadala trochu naivní a nenadchl mě její vztah k matce a sourozencům, dávám plný počet hvězdiček.
Dost pochmurná a negativně naladěná kniha, očekávala jsem zajímavější a akčnější děj. Některé pasáže byly dost nezáživné a Alix jsem moc nerozuměla. Snad jen posledních sto stran mě upoutalo. Zbývající knihy se mi od autorky líbily mnohem více.
Krásný, citlivě napsaný příběh osudové lásky dvou mladých lidí, které rozdělila válka. Autorka dokázala vyprávět příběh Stasii i Nicolase tak poutavě, že mě to nutilo číst stále dál a knihu bylo těžké odložit. Vřele doporučuji.
Tento díl byl snad ještě lepší, než předcházející. Plný zvratů, intrik a napětí. Kniha mě bavila od začátku až do konce. Už se těším na další díl.
Nádherná kniha plná emocí - nenávisti, smutku, lásky a odpuštění.
Tak to bylo povedené. Sice trochu převraždováno, ale kniha měla spád a asi tak od poloviny se téměř nedala odložit z ruky. A konec byl velice zajímavý. Doporučuji k přečtení všem, kteří mají rádi thrillery a trochu toho napětí, co bude dál a jak to skončí.
Od knihy jsem čekala určitě něco jiného, nijak zvlášť mě neoslovila. Kdybych si chtěla pořídit kočku, tak po přečtení této knihy bych to rozhodně neudělala. Hlavní hrdinka mi připadala velice nevyzrálá, děj se nikam moc neposouval, točil se pořád dokola kolem neúspěšných vztahů a kočky, s kterou si Beáta nevěděla rady. No a ten konec tomu všemu nasadil korunu.
Žádný poutavý děj, pouze jiskření mezi hlavními protagonisty a vzpomínání na dětství a dospívání. No a to se v podstatě prolínalo celou knihou. Takže dost nuda. Ale oceňuji, že Delila nemá postavu modelky, ale běžné ženy (o Maconovi se už to říci nedá). Další knihy od autorky si už nechám ujít.
I třetí díl je napsán ve stejném duchu, jako předchozí, kdy Ford vystupuje jako klasický poctivý vyšetřovatel, který tentokrát bojuje nejen s časem, ale i se svými nadřízenými. Přesto se mu podaří se svým týmem vypátrat vraha, který je dost překvapivý. V této sérii se mi líbí i to, že autor propracovaně a nenásilně líčí Fordovo soukromí. Také se v tomto díle více věnuje Hannah, které moc fandím. Určitě v sérii budu pokračovat, i když první díl byl zatím asi nejlepší.