AraRos komentáře u knih
Souhlasím s komentáři níž, úžasná kniha. Prostá, jednoduchá a přitom tak silná. Nevím, jak to jen ten autor dělá, ale děkuji za zážitek.
Další skvělý díl. Příběh a dialogy- zkrátka radost číst a nechcete přestat, i když chcete vědět, jak to dopadne. A nadto radost, že další díly jsou ještě přede mnou. Moc doporučuji všem, co mají rádi svižné a chytré detektivky se špetkou humoru.
Dočteno. Skvěle napsaný thriller. A radost, že další boží díly s Poem a Tilly mám ještě před sebou.
Sto lidí, sto chutí, a já se řadím mezi ty, které kniha nadchla a kterým se série JKR o Cormoranovi Strikovi líbí. Jistěže, autorka to mohla sfouknout na standartních 300 stranách, ale copak by to potom ještě bylo ono?
Detektivní linka i ta osobní, napětím možná předčící i samotné vyšetřování, je dobře vymyšlená, originální a čtivá. A obsazení? Jak Cormoran, tak i jeho kolegyně Robin, jsou skvěle napsané, zapamatovatelné postavy. JKR zkrátka umí.
Příběh německého mlynáře Habermanna na mě silně zapůsobil už jako film, kniha je pochopitelně trochu jiná, ale sílu příběhu v sobě nese a poselství předává dál. Doporučuji.
Jakože cože? Jak to, že mě tento skvělý autor dosud míjel?
Rozečetla jsem tento díl, první, a už teď v polovině vím, že je to parádní čtení a autor půjde mezi oblíbené. Prozíravě jsem nakoupila ve slevové akci všechny díly, tak se ještě mám na co těšit. 10 hvězd z 5.
Knizka fejetonu, co jsem nasla opustenou na hromadce knih na letni zahradce. Nektere lepsi, treba od R. Krestana, M. Dolezalove a M. Ebena, kazdopadne zmena, a jako jednohubka ke kave fajn.
Další výborný díl. Slupnuto jako malina, jsem navýsost spokojená.
Román se asi nemusí líbit každému, ale já mám autorku ráda a toto bylo fajn čtení.
Další čtivá Lapena. Bylo to skvěle řemeslně napsané, ale mám pocit, že všechny knihy Shari jsou na jedno brdo. Její příští knihu si ale stejně přečtu.
Tak toto bylo něco! Páni.
Skvěle napsané, od husí kůže se ve mně vystřídaly všechny emoce. Moc dobrý debut. Vynikající.
Výborná detektivka. Inspektor Adam Fawley je sympaťák a případ může být sebe náročnější, on ho rozlouskne.
Tento díl se mi asi líbil z celé série nejvíc.