bagel komentáře u knih
Moc pěkně zpracovaná kniha, která zaujme i dospělé.
Moc pěkný příběh o všedním životě v prvních letech republiky. Přínosné i pro dospělé čtenáře.
Podle předchozích ohlasů jsem očekávala, že to bude horší. Ale nijak zvlášť mě to neupoutalo.
Oddechová kniha, u které brzy nebudu vědět, o čem byla.
Hezké zopakování úseku z české historie, líbilo se mně střídání kapitol ze života Hynka z Větrova a z dění v celé zemi.
Pěkný příběh k zamyšlení, ale nutno brát trochu s nadsázkou.
Od počátku se dalo čekat, jak kniha dopadne. Za mě nic moc.
Hodně jednoduché čtení, navíc některé pasáže již byly obsaženy v předešlých knihách.
Více se mně líbil seriál, na jehož základě jsem si knihu přečetla.
Ze začátku to vypadalo slibně, ale pak se už děj moc nerozvíjel a celkově zklamání.
Originální a zajímavý příběh, ve druhé polovině dost zdlouhavý. Konec to ale napravil.
Vynikající z hlediska obsahu i doprovodných ilustrací, jen jsem nepochopila, proč je to "z pohledu Marie Antoinetty a generála Laudona".
Nebylo to zase tak hrozné, jak vyplývá z předchozích komentářů, ale žádná velká sláva to nebyla.
Moc zajímavá kniha, i když jsem se občas v ději lehce ztrácela a musela jsem číst pozorně.
Bavilo mě to a jsem ráda, že jsem celkem stíhala orientovat se v technických oblastech. Děj rychle ubíhal a mohl by být další díl.
Další z řady knih vydaných blogerkami, nic zvláštního nepřinesla.