bai.Cerna komentáře u knih
Příjemný relax, příjemný humor, ráno začnete, večer dočtete:) Možná pro mladší čtenářky, ale ani starší ženy se smyslem pro humor určitě neurazí:)
Nejspíš to byla moje chyba, že jsem se pustila v pokročilém věku do dívčího románku:) Dobře mi tak:)
Útlá knížečka, není zas tak špatně napsaná, ale není to bohužel "můj šálek kávy". Shrnula bych - velmi nenáročná četba pro mladé čtenářky, které od knihy nic neočekávají, jen si chtějí přečíst něco v letním odpoledni na koupališti:)
Velmi zajímavé téma a čtivě zpracované. Kniha, která vás přinutí zamyslet se nad řadou otázek.
Povídky nejsou mým nejoblíbenějším žánrem. Tuto povídkovou knížku však doporučuji. Vyjádřila bych to asi takto: milé, smysluplné, svižné, čtivé, zajímavé....
Nejspíš jsem to nějak nepochopila. Jedna z mála knih, kterou jednoduše řečeno - nebylo možno dočíst... Anebo jsem neměla zrovna náladu na takový druh literatury...
Kniha, jejíž obsah zůstává bolestně hluboko v mysli, dlouho, dlouho, předlouho, podobně jako kniha Belzec, Sobibor, Treblinka /Jicchak Arad/.
Jen těžko jsem se od knihy dokázala odtrhnout. Hlavně mě kniha přivedla k větší touze dále a dále pronikat do historie stalinských čistek, osudů lidí té doby historicky známých i neznámých... Doporučuji k přečtení a předesílám - nenechat se odradit "tloušťkou" knihy, přečtete ji možná rychleji než stostránkovou novelu:)
Ryze ženský románek (není to můj "šálek kávy"). Ale nelitovala jsem... Lehká, příjemná, úsměvná oddechovka.
Dle mého názoru velmi zdařile a čtivě podaný životopis Sissi.
Biografie Sissi "ve zkratce", doplněno však mnoha fotografiemi.
Námět ***** ....., zpracování *** až ****. U knížek tohoto typu však pochopitelné, že nelze očekávat literární skvost. V každém případě doporučuji k přečtení.
Lehká, oddechová četba na jeden, dva dny. Spíše pro "něžnější" pohlaví:) Něco mezi *** až ****.