beer.veronika komentáře u knih
Krásná kniha se smutnými osudy. Na začátku jsem byla otrávená postavou Hany, ke konci knihy jsem ale kvůli jejímu osudu prolila hektolitry slz.
Krásná a dojemná kniha přečtena během dvou nocí. Postavu otce ale budu navždy nesnášet..
Ke konci bych si přála ještě jednu kapitola k "dovysvětlení" :)
Krásná kniha s velice smutnými osudy.
Knihy jsem se prvně bála, jelikož nejsem fanouškem historických románů, ale po přečtení nelituji ani jedné chvilky (určitě si přečtu i pokračování knihy).
Během čtení knihy jsem se dozvěděla plno nových informací o mém regionu.
Bylo mi líto Barbory (a hlavně její dcery Barky), když se z ní ke konci knihy stala nevrlá ženská.
Krásná kniha se zajímavým (smutným) tématem, nad kterým jsem nikdy neuvažovala.
Párkrát jsem si poplakala.
Knihu všem s radostí doporučím.
Nedočtěno .. kniha mi přišla hrozně zdlouhavá a nudná. Námět ale fajn :)
Vynikající kniha. Skvělý případ, pachatele jsem neodhadla. Hlavní hrdinka Kim je mrzout, na začátku mi byla nesympatická, později jsem názor změnila.
Kniha je napsaná vtipně :)
Vynikající kniha. Kim a celý její tým zbožňuji. Do poslední chvíle jsem netušila, kdo je třetím únoscem. Ke konci knihy jsem trochu zaslzela dojetím :)
Sérii mám velice ráda, nicméně v této knize už bylo postav příliš :)
Jak píše uživatel pode mnou - taky mě stálé vracení ke Kimině minulosti nebaví :)
Jedna z mých nejoblíbenějších knih. Četla jsem ji 3krát a pokaždé se bojím.
U scénky se psem pokaždé pláču.
Super thriller (asi jeden z nejlepších co jsem kdy četla)! Konec byl bomba (hlavně poslední rozhovor s matkou) ..
Super námět, ale kniha se mi špatně četla ..
Pachatele jsem neodhadla :)
(SPOILER) Velmi povedený thriller. Lapena je vynikající spisovatelka, vždy mě něčím překvapí.
Avery je šíleně popsaná, vážně takové děti existují? Měla sem z ní husí kůži.
Povídky se mi líbily, jakožto i jiné knihy a příběhy od autorky.
LÍBILO SE MI: Konec plavby, Motýli Ostrov, Prchavé Blues, Poslední chod, Prach - tyto příběhy by dle mě zasloužili celou knihu.
Ostatní povídky mě moc nezaujaly.
Předmluva autorky před každým příběhem mi přišla zbytečná :)
Kniha mě bavila, ale bohužel toto téma jsem již četla u jiné propracovanější knihy..
Jak tu již v komentáři bylo zmíněno, deník Alice se v knize objevuje zbytečně, pouze vyplňuje děj a dělá knihu delší
Kniha je celkem brutální - tolik sexuálního násilí .... Kniha je ale čtivá, doporučuji lidem, kteří už dost thrillerů přečetli a nic je snad nepřekvapí :)
Kniha se mi špatně četla, trvalo mi to dlouho, než jsem si zvykla na styl psaní v této knize ...
Nicméně jsem knihu dočetla a příběh byl celkem dobrý.
Moje oblíbená kniha. Četla jsem ji již třikrát a pokaždé mi běhá mráz po zádech.
Super kniha, běhal mi místy mráz po zádech..
Ale konec s helikoptérou byl až moc :)