Benny215 komentáře u knih
No byl to nářez, honění Grónského bubáka navíc na místě kde jsou snad všichni příbuzní, nic horšího jsem v poslední době nečetl!
Naprosto uchvacujici láska ke své vlasti.
Mizerný pohled na válku z druhé strany.Celou dobu jsem doufal, že se něco dozvím, prostě popis z druhé strany ale je to popisováno jako školní výlet.
Po delší době jsem to dočetl a mohu říci, že ty dějiny jsou krystalické zlo. Doporučuji přečíst každému pomatenému příznivci Ruska nátura lidi se totiž nemění je to v nich!
Nechal jsem se unést zdejším hodnocením a knihu koupil,na ukrácení dlouhé chvíle to ujde,srovnání s Vondruškou je blbost tomu to nesahá ani po kotníky! Přeskakování v ději,tak to jsem moc nepochopil ,proč si mám číst něco co už vím jak dopadne.Myslím ,že by bylo daleko zajímavější to psát popořadě. Na to ale ,že je to autorova první kniha tak ano dá se to.
Tak nevím, jsem plný rozporu. Ze začátku jsem byl nadšený čím víc jsem se blížil ke konci začalo to být utrpení. Někdy si začínám myslet, že autor je zkouší co ještě vydržíme. Je to strašně překombinované.
Kandidát na prezidenta, který má volební program, že zemi nezatáhne do války. Rodinné spory kvůli politice. Plíživá nenávist. Nepřipomíná Vám to něco?
Pro mě absolutně nečitelné, bylo to jako tlačit kámen do kopce, možná se k tomu někdy vrátím.
Mám z toho rozporuplné pocity, na druhou stranu není ke škodě si poslechnout i druhou stranu.
V poslední době jsem četl dvě knihy, tuto a Ruský deník od Anny Politkovské, je až mrazivá ta podoba a to od vydání té první uběhlo už skoro 90 let. A opět tomu tenkrát lidé nevěřili, jsme nepoučitelní!
Velice smutné čtení až nahánějící hrůzu. Napadá mě otázka, opravdu tuto knihu nikdo z evropských politiků nečetl? Nebo četl a své chování k putinovskému Rusku to nezměnilo. V každém případě za to co se teď děje neseme odpovědnost celá Evropa!
Výborně napsané, každý zaslepený fanda Ruska by si to měl přečíst ikdyz by určitě namítál, že to je jen západní propaganda.
Je zvláštní kolik se tam dá najít společných věcí s dnešní dobou ve světě, až z toho mrazí. Kniha je naprosto úžasná a poskytuje další náhled na dobu protektorátu.
Je zajímavé si knihu přečíst ve stínu událostí posledního roku. Ano máme se bát Ruska!
Naprostá bomba, kdysi to za našeho dětství byl jediný možný kontakt se světem letadel, děkuji pane Velc