Blanchidlo komentáře u knih
Asi jsem od knihy čekala něco jiného. Zvládla jsem to do půlky, pak jsem to jen proskákala. Informace sice zajímavé, leč shrnutelného do 20 stran. Přemíra příkladů z praxe (zoufalý pacient - zázračná pomoc), opakování informací, zdůrazňování, jak nás mikrobiom ovlivňuje víc, než jsme si mysleli. Ale těch skutečně hodnotných informací, aby člověk ve 200 stranách textu hledal lupou.
Všechny oříšky může znát divák z filmů o Poirotovi nebo Slečně Marplové, přesto je zajímavé si je i přečíst. Oddechové, pohodové čtení.
Stejně skvělá jako jednička! Jen je škoda, že Albatros, podobně jako to bylo u Pottera, tak úplně nedodržel styl a změnil papír :-/
Na knihu jsem narazila náhodou v knihobudce, čte se výborně a už sháním zbytek série :-D
Do poslední chvíle jsem netušila, kdo je vrah. Slušně napsaná detektivka, která neurazí, dobře se čte a navíc dává nahlédnout do fungování židovské obce.
V knize jsem nakonec dost přeskakovala, vyjmenovávání filmů mě totiž nebavilo. Ale u některých byly zajímavé vzpomínky a ty se mi moc líbily, stejně jako hereččino vzpomínání na dětství, začátky manželství, atd.
Oddechovka sestávající z příběhů na cca 40 stran, značka ideál :) příjemné čtení.
Ani špatná, ani dobrá. Krátké kapitoly a lehké čtení vhodné před spaním :)
Přečetla jsem ji na jeden zátah. Přiznat si, že nežiju, ale přežívám a následně to změnit není jednoduché. Lehké a příjemné čtení.
Čím dál častěji čtu poslední dobou knihy pro děti a mládež, líbí se mi jejich relativně nenáročná zápletka a lehkost. A tahle je parádní :-)
Na knihu jsem se na základě anotace moc těšila, přečetla během chvilky, ale pocity mám rozporuplné. Možná proto, že jsem čekala něco jiného. Děj se odehrává v Izraeli a je opravdu zvláštní.
Sérii s Rose mám moc ráda a tajemné Benátky k tomu, nádhera!
Děvčátko Momo by měl číst povinně každý dospělý dvakrát ročně...