Cher Cher komentáře u knih

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Kniha se četla dobře. Začala jsem příběhem Veroniky. Celkem to mělo spád. Do příběhu Jakuba jsem se ze začátku musela trochu nutit. Číst stejný příběh z jiného pohledu se mi úplně nechtělo. Ale přečetla jsem i ten. Některé věci z obou příběhů tak do sebe zapadly.

07.09.2023 4 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Z knihy jsem zklamaná, po všech těch skvělých recenzích jsem čekala více. Přišlo mi, že první dvě třetiny se toho moc neděje, naopak poslední třetina byla velmi zajímavá, napínavá a rychle ukončená. Zdlouhavé popisy přírody na mě působily rušivě. Často jsem se u nich přistihla, že nevím, co vlastně čtu.

07.09.2023 3 z 5

Chytrá žena pro manžela přes plot skočí Chytrá žena pro manžela přes plot skočí Alena Jakoubková

Hlavní hrdinka mi přišla hrozně hloupá a povrchní. Přesně ve stylu rčení: "Kdo chce víc, nemá nic."

Začít znovu Začít znovu Mona Kasten

Knihu mi půjčila dcera, že se to dobře čte. A opravdu to bylo příjemné čtení.

Egon: Děsná psina Egon: Děsná psina Petra Baďurová

Milé příběhy, kde hlavním vypravěčem je pes. Kniha je doplněný velmi krásnými fotografiemi.

Jak svrhnout vévodu Jak svrhnout vévodu Evie Dunmore

Krásná červená knihovna. Hodně romantiky, trochu erotiky a i řešení vážnějšího tématu.

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Přečteno za jedno odpoledne, nedalo se to odložit I přesto, že to bylo většinou velmi smutné až depresivní čtení o tom, co se v jedné obyčejné rodině může dít.

Korálky z klokočí Korálky z klokočí Naďa Horáková

Tohle se mi moc líbilo. Něco z historie, trochu tajemna, ale i romantika.

Vzpomeň si na lásku Vzpomeň si na lásku Sarah Jio

Zajímavý romantický příběh, který se dobře četl.

Obchůdek na rohu Obchůdek na rohu Nicola May

Tohle bylo docela příjemné letní čtení.

Hoď se do pogody Hoď se do pogody Sandra Pogodová

Dočetla jsem, ale moc mě to nebavilo. Snad jen jedna historka byla opravdu veselá. Druhý díl ani číst nebudu.

Stříbrná zátoka Stříbrná zátoka Jojo Moyes

Bylo to moje první "setkání" s autorkou. Po pravdě, čekala jsem trochu víc. Příběh se dost táhl, i když konec byl pěkný.

Lovec králíků Lovec králíků Lars Kepler

Prostě skvělé, napínavé od začátku do konce.

12.06.2023 5 z 5

Případ Pavlína Případ Pavlína Martina Formanová

Příběh se moc pěkně četl. Nebylo to ale v té době vůbec jednoduché.

19.04.2023 5 z 5

Ó, jak ti závidím Ó, jak ti závidím Halina Pawlowská

První knihy, které jsem od autorky četla mi přišly vtipné. Pak už to bylo takové stejné. Vzala jsem si na přečtení tuto knihu, že je napsaná před delší dobou a mám pocit, že to bylo spíš horší než předchozí. Další knihy od autorky už asi číst ani nebudu.

19.04.2023 2 z 5

Popelčiny střevíčky Popelčiny střevíčky Trisha Ashley

Trošku roztahaný příběh. Od poloviny jsem tušila, jak to dopadne, ale mnoho stránek k tomu.

19.04.2023 4 z 5

Pod španělským sluncem Pod španělským sluncem Jenny Oliver

Příjemné letní čtení.

19.04.2023 4 z 5

Arabská princezna Arabská princezna Tanya Valko

Tohle se čte samo, i když první a druhý díl byly zajímavější.
Ženy v těchto státech nemají žádná práva, pokud se stanou oběťmi sexuálního násilí, jsou za to trestány ony. Životní osudy některých hlavních hrdinek jsou neuvěřitelné. Bohužel, někdy jsou tyto osudy způsobené jejich naivitou a často až hloupostí.

27.03.2023 5 z 5

Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Moc hezké, romantické. A skvělý popis Japonska - čajový obřad, zahrady, rozkvetlé sakury.

08.03.2023 5 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Skvělý psychothriller. Jack byl neuvěřitelný děsivý zmetek.

11.02.2023 5 z 5