dachi

Kniha se mi velmi líbila. Bylo mi smutno z toho čeho jsou lidé schopni kvůli penězům a majetku. Určitě by si měli přečíst knihu lidé co rádi hlásí "zlatí komunisti".

Nezklamala. Velmi mi vyhovuje styl psaní této spisovatelky a jsem moc pyšná, že je to češka. A co se příběhu týče - závist dokáže napáchat hodně zla a nespravedlnosti.

No abych řekla pravdu moc mě to nenadchlo. Styl vyprávění mi nesedl. A hlavní představitel také ne. Že já na ty známky bestsellerů dávám :-(

Styl psaní mi velmi vyhovoval a příběh byl také zajímavý. Jenom ten konec mi přišel moc ukvapený. Poslední kapitola mě zklamala. Po půl roce znenadání se objeví a představitelka dělá jako že nic se nestalo, že zmizel. No nevím já bych mu to stížila :-) a ještě k tomu ten název knihy, vůbec k tomu nesedí. Romantika jak blázen a název titulu jak u psychologického thrileru.

Líbil se mi vypravěčský styl a příběh .... No není to čtení pro každého a člověk se musí trochu obrnět.

Kniha mě velmi překvapila. Nemohla jsem ji pustit z ruky. Pořád jsem si říkala, ještě jednu kapitolu, a to mám velmi ráda. Co se příběhu týče, není co dodat. Syrové, drsné, nešťastné. Každopádně si určitě přečtu další dílo od této autorky.

Já jsem čekala víc. Více napětí. Detaily o Chicagu nebyly špatné, ale pro mě to bylo až moc dopodrobna. To je tak když se tak moc těšíte na knížku a ve finále jsou z toho 3 hvězdičky.

Do půlky jsem byla velmi nadšená z této knihy pak to trochu polevilo. Je pro mě nemyslitelné že tak jednoduše by se dalo čist v naší mysli v budoucnosti. Už takhle nás kontrolují, tak doufám, že to zůstane jenom u té fikce:)

První díl byl mnohem lepší. Představitelka mi v tomto díle lezla velmi na nervy, příliš moc vzpomínek na první díl až to bylo nudné. Každopádně třetí díl si přečtu abych zjistila jak to vše dopadne.

Jelikož nemusím hlavolamy a podobné věci tak mě tato kniha moc neoslovila. Námět zajímavý, ale na mě působila dost nepřehledně. Musela jsem se několikrát vracet abych pochopila myšlenku.

tyto komentáře jsou stejné u dvou děl tohoto franzouského autora, chybička se vloudila

Tuto knihu jsem si přečetla až když se mě lidé ve Španělsku (žila jsem tam delší dobu) ptali, zdali znám tohoto autora. Autora znám samozřejmě už z dob školních lavic, ale nikdy jsem nic od něho nečetla. Nedalo mi to a vzala jsem Proměnu do ruky. Velmi silný citový zažitek, ale myslím si, že kdybych si toto dílo přečetla v pubertě moc by mi neřeklo.