Dajda komentáře u knih
Tak to bylo ono! :-) Skvělá kniha o neuvěřitelné osobnosti
Moje první kniha od autorky a byla jsem mile překvapená! Moudrost Alžběty nakopírovat :-)
Odložené případy prostě mají šmrnc! Začátek vypadal s přídechem politiky, ale to se naštěstí brzy změnilo.
Tohle si prostě musíme "přečíst" - prohlédnout je výstižnější..chytí vás to za srdce..
Krátké, čtivé příběhy psány z mnoha úhlů problému jménem sebevražda
Kdekoliv tuto knihu otevřete, tak se neodtrhnete..přesná kniha pro dnešní dobu
Vždy jsem obdivovala zahraničního autora, který správně vystihne naše češství..a jestli k tomu máte rádi historii a divadlo, tak tahle kniha je ideál
Úžasný román, líbil se i kamarádce nečtenářce
Balzám na duši - tahle kniha..i přes to, že se postupně odkrývají hrozné skutečnosti.. Román jsem přečetla jedním dechem!
Kdybych mohla dát 10 hvězdiček, udělám to :-) Román přesně podle mého gusta - krásné vyprávění s příchutí detektivky. Už aby byl další román od paní Hanišové na světě :-)
I když jsem knihu nedočetla, za mě hluboká kniha..
V polovině románu jsem si uvědomila, že jsem knihu již četla a říkala jsem si, že vytuším, kdo bude vrah. No nevytušila! :-) Takže opravdu výborná detektivka..
Přečteno jedním dechem. V souvislosti se současnou situací je víc než očividné, že ačkoliv žijeme v "nouzovém stavu", tak si stále chrochtáme jako prasátka v žitě..člověk se až musí klanět té chuti a vůli k životu hlavních hrdinů..opravdový román, opravdový život.
Knihu doporučoval na přednášce profesor literatury a autorku nenápadně přirovnal k Mornštajnové.. Jde o nádherně vystavěné dílo, graduje do napínavého konce a já jsem ráda, že nejsem tipem zklamaná..děkuji!
Pro mě objev v českých luzích a hájích. Díky postřehům hlavní hrdinky si na knihu často vzpomenu :-)
Je škoda, že se tak přitažlivý námět zmařil..připadalo mi, že si autor vzal velké sousto - vyprávět děj prostřednictvím různých osob je těžké udržet a tady se to opravdu neudrželo..