Darja.8 komentáře u knih
Krásné kniha. Během pátrání po chlapcích odkrývají ti co je hledají své sny , tajemství a touhy
Zajímavá kniha. Nevěděla jsem že může obsahovat srdce vzpomínky které se přenesou do jiného těla.
Krásný příběh o cestování v čase. O úkolu, který byl potřeba splnit a o lásce napříč stoletími.
Drsná kniha o klukovi co byl pod nátlakem donucen práskat na své blízké. Bylo mi ho líto.
Skvělá kniha. Obdivovala jsem houževnatost Motýlka. Byla mi jeho postava sympatická.
Kniha o lásce dvou lidí, kteří přežili válku. Ale jejich láska nepřežila dobu.
Kniha je rozdělena do více částí Minulost, Přítomnost, budoucnost,mezičasí a příběh Dívka bez barvy, který má 10 částí. Vyzdvihnout bych chtěla básně: Růže nerostou v noci a Profesionál ty se mi líbily nejvíc.
Kniha mě nebavila. Bylo tam příliš mnoho informací ohledně války. Lepší byla kniha Sestry Chanelovi. Ale zase je to jiný pohled na život Coco. Věřím, že si své čtenáře najde.
Smutný příběh. Obdivuji jejího manžela že v touze po dítěti dovolil svému bratrovi aby jim pomohl. To by každý nedokázal.
Ideální spojení romantiky a drsného prostředí elitní jednotky
Drsná kniha. Trvalo mi než jsem si zvykla na styl psaní ten byl fakt hrozný. Ale k příběhu se hodil. A ten konec už byl hodně nechutný. Víc bych číst takovou knihu nechtěla.
Dokonalá zajímavá a napínavá knížka. Perfektní popis právnické přestřelky v soudní síni