Ditules Ditules komentáře u knih

Jeden z nás lže Jeden z nás lže Karen M. McManus

Asi od půlky knížky už víte, kdo to byl. :)

17.02.2018 3 z 5

Jak odolat markýzovi Jak odolat markýzovi Sally MacKenzie

Příjemná červená knihovna.

17.02.2018 3 z 5

Podivuhodná odhalení Artura Peppera Podivuhodná odhalení Artura Peppera Phaedra Patrick

Poslední přečtená kniha roku 2017.
Milý a dojemný příběh staršího muže, který poznává mládí své zesnulé manželky skrze tajemné přívěsky na náramku.

06.01.2018 4 z 5

Ryanova pomoc Ryanova pomoc Leila Meacham

Jak autorka sama uvádí, chtěla zkusit napsat vlastní harlequinku... :) Jsem ráda, že se její styl postupně vybrousil.

27.11.2017 3 z 5

Tisíc polibků Tisíc polibků Tillie Cole

To jsem si zase jednou na konci knížky pobrečela...

06.11.2017 5 z 5

Přísaha krve Přísaha krve J. R. Ward (p)

Ta scéna se snickerskou byla dokonalá! :D
Axe i Elisa skvěle zapadli do party. A celá linka Rhage a jeho nejbližších byla výborná. Nervy do samého konce!

18.10.2017 4 z 5

Irská kuchařka Irská kuchařka Mary Beth Keane

Reálný příběh nešťastné ženy, která (ne)vědomě ublížila desítkám lidí... Její osud jsem si pak ještě dohledávala ze zájmu na internetu.

11.08.2017 4 z 5

Sestřičky Sestřičky Donna Douglas

Všechny 3 hlavní hrdinky jsou sympatické a informace o ošetřovatelství v dobách minulého století jsou také zajímavým přínosem.

11.08.2017 4 z 5

Utajená léta Utajená léta Barbara Hannay

Autorka mě zatím nezklamala. Příjemné prostředí, zajímavá zápletka - co víc si přát?

15.06.2017 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Detektivky moc nečtu, ale tahle kniha se mi líbila. Mělo to rychlý spád a ten konec!

15.06.2017 3 z 5

Srdce rebelky Srdce rebelky Nora Roberts

Jelikož miluju sérii Diany Gabaldon Cizinka, tak jsem po téhle knize musela hned sáhnout. Bohužel ale nenaplnila tak úplně má očekávání - málo boje, málo interakce mezi hlavními hrdiny. Ale zase pobavilo oslovení ,,ty anglická svině" :D

15.06.2017 3 z 5

Chlapec v pruhovaném pyžamu Chlapec v pruhovaném pyžamu John Boyne

Pro jeho knihy mám slabost. Na malé ploše dokáže rozehrát zajímavý a napínavý příběh, který musíte přečíst co nejrychleji. Pro ty, co mají rádi knihy odehrávající se za 2. světové války je tato kniha povinností. Velmi doporučuji i Chlapce na vrcholu hory.

15.06.2017 5 z 5

Zahradnictví Zahradnictví Petr Jarchovský

Moje milované Pelíšky se dočkali prequelu! A nutno říci, že velmi podařeného. Každá část vzbuzuje jinou emoci - u první si popláčete, u druhé se bojíte a u třetí, která poetikou trošku připomíná slavné Pelíšky, se smějete... Všechny postavy v příběhu ladí. Těším se na filmová zpracování, abych mohla porovnávat.

26.05.2017 5 z 5

Můj dědeček by mě popravil Můj dědeček by mě popravil Nikola Sellmair

Výborná kniha, ve které se vnučka snaží najít cestu ke svému dědečkovi, jednomu z nejbrutálnějších nacistů, ale také k celé rodině, která byla jednáním Gotha poznamenaná.

23.05.2017 4 z 5

Příběh služebnice Příběh služebnice Margaret Atwood

Na knihu jsem přišla díky seriálu, který běží v USA od minulého týdne.
Velice zajímavé, i díky tomu roku vydání - 1985! Jen mě mrzí, že ten konec je takový otevřený...

20.05.2017 4 z 5

Chlapec na vrcholu hory Chlapec na vrcholu hory John Boyne

Moje první setkání s autorem a rozhodně ne poslední. Jak moc se dokáže člověk změnit vlivem prostředí? Jak se z Pierrota stane stvůra? Čte se jedním dechem.

03.05.2017 5 z 5

Stmívání / Život a smrt: druhý pohled Stmívání / Život a smrt: druhý pohled Stephenie Meyer

Tak tohle bylo vyloženě divný.

12.03.2017 2 z 5

Muž jménem Ove Muž jménem Ove Fredrik Backman

Nádherný hořkosladký příběh.

09.02.2017 5 z 5

Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí Patrik Hartl

Jestli mě v poslední době zaujal český autor, tak je to Patrik Hartl. Nejenže je to neskutečný sympaťák s peckovním smíchem, ale jeho knihy jsou zkrátka návykové. Doporučuju začít Veronikou.

17.01.2017 5 z 5

Aristokratka na koni Aristokratka na koni Evžen Boček

Ke konci knihy to ztratilo počáteční drive, ale já tuhle sérii prostě miluju! Celá zámecká parta je neskutečným živlem. Opět musím napsat, že kdyby to fakt existovalo, jsem tam každou chvilku!!! Pan Spock v tomhle díle doslova perlil! A ty marketingové plány mě vždycky odrovnaly! Karaoke s Himmlerem, Dianou a spol... :D :D :D

03.11.2016 4 z 5