Dixinka komentáře u knih
Krása. Tak nádherně napsaný příběh jsem dlouho nečetla. Nemohla jsem se téměř odtrhnout. Už se těším na další knihu.
Klasika, která na nás dlouho čekala v knihovně
Napětí do poslední strany. A zase mi vrah celou dobu unikal. Skvělé!
Přečteno než jsem dopila kávu a moc se mi líbil pravdivý příběh o závislosti na knihách.
Roztomilé. Bude se smát, budete plakat a budete snad i chvíli hrdí na to, že jste Češi.
O Rumunsku už jsme spousty věcí zapomněli. Je třeba si historii připomínat a již nikdy nedopustit cesty zpět. Krásná kniha. Ten konec jsme musela číst 2x nemohla jsme tomu uvěřit. Smutné.
Knihu jsme vzala do ruky díky závisláckému čtení. Bohužel jsem se úplně ztratila v ději, osobách atd. Jestli tedy tohle vůbec nějaký děj mělo mít. Našla jsme tam drobnou psychologickou nit a proto alespoň hodnotím tak jak hodnotím. Jinak odpad.
Začátek trochu zmatek v časových posunech. Střed plný zajímavých zvratů. Konec úchvatný, zdrcující. Celou knihu hodnotím jako: Bravo!!!! Kdo nemá dost kapesníků, ať raději ani nezačíná číst.
Spisovatelku Klevisovou mám moc ráda. Kniha nezklamala, opět super zápletka. Doporučuji.
Nezklamal. Ba naopak, všechny postavy se tak nějak dokreslují a vykreslují. Napínavé do poslední stránky.