dufkys komentáře u knih
Pribeh, který se mi doslova vryl do kůže. Celou dobu jsem měla zatajený dech a doufala, že cácorka sebere odvahu. Za mě jednoznačně kniha roku. Smekám před paní Mornštajnovou.
ve strašlivosti příběhu se skrývala nadhera knihy. poprvé mě při čtení opravdu mrazilo…
Naprostá pecka. Rychlý spád, mrazivé popisy a sympatické postavy.
Tuhle dvojici proste miluju! Robin a Strike se vrhají na další případ, a ani tentokrát vás nezklamou. Trosku jsem se děsila délky knihy, ale nebylo to nic tak hrozného. Co bych možná vytkla je množství postav, ve kterém je těžší se zorientovat. Ale určitě to stojí za to
Nápad originální, ctive napsané. Další pecka do sbírky :)
Moje druhá od CH, a mnohem lepší, než jsem čekala. Po dočtení mě zalil nádherný pocit klidu a lásky, za což děkuji právě autorce.
Jakožto fanoušek Případů 1. Oddělení jsem po tomto díle musela sáhnout, a rozhodne nejsem zklamaná. Forma rozhovorů mi ani trošku nevadila, naopak. Narozdíl od knihy „Vrah je v každém z nás” od Lucie Bechynkové mi ale trosku chyběla rozsáhlejší i více zákulisní fotodokumentace.
Nenáročné čtení připomínající A. Christie. Z počátku bylo těžší se zorientovat, to ale po několika stránkách přešlo.
Všudypřítomná bolest objevující se zejména tehdy, když jsem to jako čtenář nejméně čekala. Doporučuji vsema deseti a lituji, ze si ji už nikdy nebudu moci přečíst poprvé.
Další ze série, kterou proste miluju. Ani tentokrát nezklamala.
Drama, které se čte víceméně samo. Klasika, kterou určitě stojí za to aspoň jednou za život precist. Jediné, co bych vytkla a kvůli čemu nedávám 5*, je na můj vkus příliš uspěchaný závěr.
Mým jediným problémem s tímhle famoznim psychothrillerem je neuveritelnost chování některých postav
Z mého úhlu pohledu originálně podaný případ, při kterém mrazilo.
Četla jsem v rámci hodin angličtiny na SŠ a nemohu si knihu vynachválit. Čím více nad knihou přemýšlím, tím víc mám chuť ji cist zase znovu.
Co se týče detektivní zápletky, tak nemám co vytknout. Už mne ale, mírně řečeno, rozčiluje neustálé opakování informací o detektivech napříč knižní sérií.
První část mě fakt bavila, druhá byla slabší. Nemám ráda knihy, kdy se toho najednou semele moc a je to neuvěřitelné - to se tady, bohužel, stalo.
Za mě velké ne. Ploché postavy a zápletka taková, že mi bylo vlastně jedno, jak co dopadne. Naproti tomu znam osobu, která byla z knihy doslova unešená - já to ale nejsem.