ElissEm333 Online ElissEm333 komentáře u knih

Vítejte v Lovecraftu Vítejte v Lovecraftu Joe Hill (p)

Oproti seriálu je to drsnější, krvavější a špinavější a já to miluju!

15.07.2023 5 z 5

Než se stihnu rozloučit Než se stihnu rozloučit Tošikazu Kawaguči

Je to smutné, ale hezky smutné. A ačkoli je tahle z celé série nejkratší, tak mě asi dojala nejvíc.

15.07.2023 5 z 5

Ela a jej zázračné svetlo Ela a jej zázračné svetlo Lucy Fleming

Krásná ilustrace!

22.04.2022

Její konec Její konec Shari Lapena

Nebylo to úplně ono, ale taky to nebylo úplně nejhorší.

29.07.2021 3 z 5

Opravdový život Opravdový život Adeline Dieudonné

Snad jsem v životě nečetla knihu, která by byla bohatší na nechutnosti. Ale je to tak dobře napsané, že knihu přes veškeré znechucení neodložíte, dokud nedočtete poslední stránku.

12.09.2020 5 z 5

Útek z tábora 14 Útek z tábora 14 Blaine Harden

Jak se něco takového může odehrávat v dnešní moderní době? Je to děs. Občas jsem z toho měla husí kůži. Tu a tam se mi chtělo brečet. Ale hlavně mi to otevřelo oči. Člověk si už dneska ani neuvědomuje, jak zatraceně dobře se má. Jestli někdy někoho uslyšíte, jak si stěžuje na to, že není šťastný, narvěte mu tuto knihu. Snad mu pak dojde, že je šťastným jedincem už jenom proto, že je svobodný.

05.09.2018

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Tak je to potvrzené. Autorka umí psát a to opravdu dobře! Tenhle kousek byl podle mě dokonce o něco lepší než Manželé odvedle.

13.02.2018 5 z 5

Strážci příběhů Strážci příběhů Mechthild Gläser

To už jsem na konci? Krásné čtení. Originální příběh, který by si chtěl na vlastní kůži zažít určitě každý z nás, s postavami, které si získají vaše srdce. Konec mě překvapil, autorka má můj obdiv, že se do toho pustila.. A k těm pootevřeným dvířkám na poslední straně? Snad jediné.. Pokračování? Prosím!

06.08.2017 5 z 5

Koho vypijou lišky Koho vypijou lišky Lidmila Kábrtová

Jednohubka, ale skvělá! Pár slov a řeknou vám víc než celý román.

19.12.2021 5 z 5

Hlavně na to nemysli Hlavně na to nemysli Iva Hadj Moussa

Je to velice divná kniha, ale výborně napsaná! Doporučuji! A jsem zvědavá na autorčinu další tvorbu.

17.12.2021 5 z 5

Až přejde zima Až přejde zima Kiran Millwood Hargrave

Myslím, že mám novou oblíbenou autorku. Její příběhy jsou tak krásné a dojemné. To zimní prostředí je dokonalé. A od teď, když mi bude zima, si vzpomenu na Runa. ❤️

26.01.2020 5 z 5

Srdcerváči. Kniha 1 Srdcerváči. Kniha 1 Alice Oseman

Krásný příběh o tom jak jsou první lásky nešikovné až trapné. Celou dobu jsem se tetelila štěstím, jak moc jsou ti dva roztomilí! Teď se jen musím hodně hlídat, abych si na pokračování počkala v papírové formě.

16.08.2019 5 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Je to velice čtivé a konec opravdu překvapí.

24.05.2019 4 z 5

Na dostřel Na dostřel Taylor Adams

Tenhle autor vás zaručeně udrží napnuté až do konce!

18.03.2019 5 z 5

Zámek v oblacích Zámek v oblacích Kerstin Gier

Neznám lepší oddechové čtení pro mladé slečny, než jsou knihy od Kerstin Gier! Pohodový, krásný příběh, který umí být i sakra napínavý. A Fanny je prostě sympatická hrdinka.

11.03.2019 5 z 5

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora Senzační sbírka zvířat doktora Proktora Jo Nesbø

Nadšený bude ten, kdo četl sérii Doktora Proktora! Kdo nečetl, nepochopí.. Za mě super, povedená kniha!

30.05.2018 5 z 5

Konec léta Konec léta Anders de la Motte

Tak tohle byla jízda! Autorův styl mi sedl a ten příběh je prostě tak záhadný, že vás to nenechá v klidu dokud nezjistíte, jak to teda celé bylo. Jeden z těch opravdu dobrých thrillerů. Rozhodně doporučuji. A hlavní hrdinka má můj obdiv!

04.02.2018 5 z 5

Čáry Čáry Rjú Murakami

Pro mě trochu slabší dílko než V polévce miso nebo Piercing, ale i tak to bylo skvělé čtení. Je to tak divné, špatné a znepokojivé, že vás to nutí číst a číst a číst.

Nebohá japonská dítka.. To jim někdo nemohl dát o trochu víc lásky?

29.08.2017 4 z 5

Vyhořelá Vyhořelá Kristin Cast

U vyhořelé jsem vyhořela i já. Nějak mě to prostě přestalo bavit. Třeba se k této sérii ještě někdy vrátím, ale zatím o tom celkem pochybuji.

24.08.2017

Fangirl 1 Fangirl 1 Rainbow Rowell

Tohle byl pro mě moc příjemný závan nostalgie. Kniha na pohodovou chvilku.

11.08.2024 5 z 5