ElissEm333

Oproti seriálu je to drsnější, krvavější a špinavější a já to miluju!

Je to smutné, ale hezky smutné. A ačkoli je tahle z celé série nejkratší, tak mě asi dojala nejvíc.

Snad jsem v životě nečetla knihu, která by byla bohatší na nechutnosti. Ale je to tak dobře napsané, že knihu přes veškeré znechucení neodložíte, dokud nedočtete poslední stránku.

Jak se něco takového může odehrávat v dnešní moderní době? Je to děs. Občas jsem z toho měla husí kůži. Tu a tam se mi chtělo brečet. Ale hlavně mi to otevřelo oči. Člověk si už dneska ani neuvědomuje, jak zatraceně dobře se má. Jestli někdy někoho uslyšíte, jak si stěžuje na to, že není šťastný, narvěte mu tuto knihu. Snad mu pak dojde, že je šťastným jedincem už jenom proto, že je svobodný.

Tak je to potvrzené. Autorka umí psát a to opravdu dobře! Tenhle kousek byl podle mě dokonce o něco lepší než Manželé odvedle.

To už jsem na konci? Krásné čtení. Originální příběh, který by si chtěl na vlastní kůži zažít určitě každý z nás, s postavami, které si získají vaše srdce. Konec mě překvapil, autorka má můj obdiv, že se do toho pustila.. A k těm pootevřeným dvířkám na poslední straně? Snad jediné.. Pokračování? Prosím!

Jednohubka, ale skvělá! Pár slov a řeknou vám víc než celý román.

Je to velice divná kniha, ale výborně napsaná! Doporučuji! A jsem zvědavá na autorčinu další tvorbu.

Myslím, že mám novou oblíbenou autorku. Její příběhy jsou tak krásné a dojemné. To zimní prostředí je dokonalé. A od teď, když mi bude zima, si vzpomenu na Runa. ❤️

Krásný příběh o tom jak jsou první lásky nešikovné až trapné. Celou dobu jsem se tetelila štěstím, jak moc jsou ti dva roztomilí! Teď se jen musím hodně hlídat, abych si na pokračování počkala v papírové formě.

Neznám lepší oddechové čtení pro mladé slečny, než jsou knihy od Kerstin Gier! Pohodový, krásný příběh, který umí být i sakra napínavý. A Fanny je prostě sympatická hrdinka.

Nadšený bude ten, kdo četl sérii Doktora Proktora! Kdo nečetl, nepochopí.. Za mě super, povedená kniha!

Tak tohle byla jízda! Autorův styl mi sedl a ten příběh je prostě tak záhadný, že vás to nenechá v klidu dokud nezjistíte, jak to teda celé bylo. Jeden z těch opravdu dobrých thrillerů. Rozhodně doporučuji. A hlavní hrdinka má můj obdiv!

Pro mě trochu slabší dílko než V polévce miso nebo Piercing, ale i tak to bylo skvělé čtení. Je to tak divné, špatné a znepokojivé, že vás to nutí číst a číst a číst.
Nebohá japonská dítka.. To jim někdo nemohl dát o trochu víc lásky?

U vyhořelé jsem vyhořela i já. Nějak mě to prostě přestalo bavit. Třeba se k této sérii ještě někdy vrátím, ale zatím o tom celkem pochybuji.

Tohle byl pro mě moc příjemný závan nostalgie. Kniha na pohodovou chvilku.