ElizPetrova ElizPetrova komentáře u knih

Věž úsvitu Věž úsvitu Sarah J. Maas

Když jsem po dočtení předchozí knihy zjistila, že tento díl se bude věnovat příběhu Chaola a Nesryn, přistupovala jsem k ní značně skepticky.. nicméně autorka mě opět nezklamala, poskytla nám příběh z jiného úhlu pohledu odlišné země, přinesla nové, zajímavé postavy a musím říct, že při čtení posledních zhruba 200 stran jsem sotva dýchala.. :D Opět naprosto úžasné! Pomalu ale jistě se blíží konec a já vůbec netuším, co budu dělat, až toto velkolepé dobrodružství skončí. Pomalý rozjezd knihy, kde se čtenář seznamuje s trochu jiným světem a jinými postavami mi vůbec nevadil, ba naopak. 5/5 bez debat

27.03.2021 5 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Zatím můj nejoblíbenější díl ze série. Neskutečně čtivé.. objevuje se zde plno nových a zajímavých postav, flashbacky super. Nemám co vytknout! :)

22.02.2021 5 z 5

Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Druhý díl série se mi líbil o něco více než druhý, byl plný zvratů a tajemna.. Hrozně moc fandím Chaolovi, tak uvidíme, jak to dopadne.. :D Už se moc těším na další díly! :)

13.02.2021 4 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Skvělý začátek série od této skvělé autorky, bylo mi jasné, že mě nemůže zklamat. Těším se na pořádnou jízdu!

06.02.2021 4 z 5

Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

Tak tohle byla pecka!! Sarah J. Maas prostě umí! Úžasný, čteno jedním dechem od začátku do konce.

27.01.2021

Červená, bílá a královsky modrá Červená, bílá a královsky modrá Casey McQuiston

Skvělá kniha! Hlavní hrdinové mi byli sympatičtí, autorčin styl mě vtáhl ihned do děje a moc hezky se to četlo od začátku do konce. Jasně, je to romantika jak blázen, ale svůj účel to splnilo a moc se mi to líbilo. :)

14.01.2021 5 z 5

Porodní sestra z Osvětimi Porodní sestra z Osvětimi Magda Knedler

Škoda stylu vyprávění, bylo to docela zmatečné a nečetlo se to úplně nejlépe.. i přesto kniha zachycuje velmi silný příběh z osvětimského prostředí z pohledu netradiční hlavní hrdinky. Kniha se mi celkově docela líbila, nicméně podruhé už bych ji nečetla.

07.01.2021 3 z 5

Moře klidu Moře klidu Katja Millay

Nádherná kniha, četla se sama. Na konci knihy i ta slzička ukápla. Doporučuji!

03.01.2021 5 z 5