evakmoch komentáře u knih
Naprosto skvělá kniha, která stojí za přečtení. Rozhodně doporučuji. Je zajímavé si pak dohledat i další informace k této události.
Velmi zajímavá kniha, ale asi jsem na základě komentářů čekala víc. Chápu, že spousta věcí nemohla být řečena, ale chvílemi mi to přišlo až moc po povrchu a některé věci nedořečené.
Pana Vondrušku mám jako autora velmi ráda, nicméně tohle je slabší průměr. Kniha je překombinovaná, místy nesrozumitelná. Kdyby byla jedna dějová linka vynechána, příběh by byl srozumitelnější. Snad bude další kniha lepší.
Tohle je skvělá kniha. Má spád, žádné zdlouhavé popisování. Kniha má svůj realistický styl, žádné přikrášlování. Rozhodně stojí za to.
Naprosto skvělá kniha. Graduje, má atmosféru. U některých pasáží jsem musela knihu zavřít a vstřebat to. Doporučuji všem. Nic takového bych od autora nečekala.
Opět přečteno jedním dechem. Nepřijde mi, že by tam bylo více násilí, než obvykle v jejich knihách je. Na tuto dvojici nedám dopustit. Za mě se jedná o nejlepší severské autory. Příběh mám spád, graduje, má atmosféru a to emoční napětí co dokáží vytvořit...
Velmi silná kniha. Uvěřitelný příběh a okolnosti, které dříve byly realitou. Z příběhu Emilie mi bylo opravdu smutno...
Naprosto skvělá kniha, která mě vtáhla do sebe a chvílemi jsem nedýchala. Nechápu, že ji nezná více lidí.
Skvělá, skvělá, skvělá. Některé osoby jsem si musela dohledávat, ale stálo to za to.
Skvělé popsání událostí které by mohly nastat. Některé souvislosti mě vůbec nenapadly a o to víc překvapili. Stojí za přečtení.
Po všech skvělých recenzích jsem měla od knihy velká očekávání. Nicméně mě kniha nijak neuchvátila. Ani nevím co mi na ní vadí, jestli lokalita kde se děj odehrává, stálé "zvraty" nebo mi prostě nesedla. Ke konci už jsem musela přeskakovat odstavce.
Skvělá kniha, která nutí k zamyšlení. Rozhovory jsou vedeny mile, nenuceně. Až mi občas přišlo, že nebylo řečeno vše a sama bych některé otázky prohloubila. Zaujal mě duchovní rozměr knihy a pohled jednotlivých aktérů na přírodu a životní koloběh.
Skvělá kniha, ke které se určitě vrátím. Velmi mnoho informací v různých souvislostech. Některé jsem si musela kvůli jejich odbornosti dohledávat a v některých částech, hlavně těch neurologických toho bylo opravdu dost. Přesto je kniha skvělá.
Jedna z nejsilnějších knih s válečnou tématikou. Nepochopitelná, bolestná...
Tuto knihu jsme si musela dávkovat. Velmi silná a reálná kniha. Stačí se podívat kolem...
Konečně jiný pohled na tolik rozporuplného člověka, který svým chováním vytváří prostor pro tvorbu takové knihy.
Přečteno na doporučení. Děj průměrný. Neurazí ani nenadchne.