EvikU. EvikU. komentáře u knih

Temná dáma Temná dáma Nora Roberts

Skvělá kniha od této autorky. Je to čtivý a napínavý.

08.04.2017 4 z 5

Ženu ani květinou... Ženu ani květinou... Simona Monyová (p)

Je to čtivý a souhlasím. Autorka volala o pomoc i skrz knihy, ale nikdo neslyšel. :-(

07.04.2017 3 z 5

Utrhnout se ze řetězu Utrhnout se ze řetězu Simona Monyová (p)

Tyhle knihy prostě pobaví. Autorka vtipně vidí problémy v životě.

07.04.2017 5 z 5

Střípky z ložnic Střípky z ložnic Simona Monyová (p)

Z téhle knihy jsem se moc nasmála. Moc mě bavila. Je super. Jedna z nejlepších.

Chata v Jezerní kotlině Chata v Jezerní kotlině Jaroslav Foglar

Kniha čtená v dětství. Moc se mi líbila. Úplně jsem ji hltala. Moc pěkné kamarádství.

Silnější než slova Silnější než slova Sandra Brown

Další super kniha od Sandry. Moc hezké a povedené. Konec knížky byl hodně drsný. Napětí rozhodně nechybělo.

06.04.2017 5 z 5

Klíč vědění Klíč vědění Nora Roberts

Hezké pokračování prvního dílu. Je to čtivý, píšu to samé, ale tajemno umí tahle autorka podat a číst to je zábava.

06.04.2017 4 z 5

Srdce oceánu Srdce oceánu Nora Roberts

Moc krásná série, ani tahle kniha mě nezklamala. Opravdu super. Přečtu znovu.

06.04.2017 5 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Kniha se mi líbila. Vtipné scény a erotika, romantika. Četla se rychle a pohodově.

Lovec draků Lovec draků Khaled Hosseini

Tuhle knihu jsem přečetla za jeden den. Říkala jsem si, že to nebude kniha pro mě. Ale po pár stránkách jsem musela vědět jak to bude dál a knihu přečetla. Zajímavý a dojemný příběh.

05.04.2017 3 z 5

Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

Celá trilogie se mi moc líbila. Jen jsem neměla chodit na film. Film je propadák oproti knize.

Elita Elita Kiera Cass

Zdařilé pokračování prvního dílu. Je to slaďárna pro náctileté, ale neurazí ani starší.

05.04.2017 4 z 5

Zkouška neviny Zkouška neviny Agatha Christie

Překvapilo mě, že ač je to stará kniha, tak se četla docela hezky. Závěr mě překvapil, čekala jsem jiného vraha. Za mě dobrý.

21.02.2017 2 z 5

Severní jízda Severní jízda Ljuba Štíplová

Tentokrát jsme se nechali vtáhnout na sníh, saně, psi, jízda, záchrana lyžařů v lavině. Anča a Pepík odhalili lupiče a také jeli ve sněhu pro policii. Takový zimní díl. :-)

28.09.2021 5 z 5

Ať žije Mikuláš Ať žije Mikuláš Ljuba Štíplová

Naprosto a zaslouženě plný počet. Tady nás bavila úplně každá pohádka.

28.09.2021 5 z 5

Hosté z Galaxie X Hosté z Galaxie X Ljuba Štíplová

Tady nás bavil jen Čtyřlístek. Co se dá dělat. Příští díl bude zas určitě lepší. Ani jsem netušila, jak moc ji bude už bavit. :-)

28.09.2021 4 z 5

Ovčáci čtveráci Ovčáci čtveráci Ljuba Štíplová

Čtyřlístek je jednička, druhý příběh taky dobrý, třetí se nám líbil méně, čtvrtý super a pátý se nám nelíbil. Je to relax, odpolední čtení dceři 3,5 roku. Líbilo a doporučuji.

27.09.2021 5 z 5

Jak kohoutek ztratil notu Jak kohoutek ztratil notu Dagmar Ledečová

Velmi povedená říkanka pro děti. Vystřídají se tam všechna možná zvířátka a hudební nástroje. Z dětství si pamatuji, že jsem ji uměla zpaměti.

24.08.2021 5 z 5

Počkej, zajíci! Na stavbě Počkej, zajíci! Na stavbě Aleksandr Jefimovič Kurljandskij

Miluju to stále. Dokonalý díl, mohla bych ho přeříkat zpaměti. Četla jsem je jako dítě mnohokrát a dnes znovu. Vlk a zajíc u mě vedou. :-)

24.08.2021 5 z 5

Počkej, zajíci! V přístavu Počkej, zajíci! V přístavu Aleksandr Jefimovič Kurljandskij

Tak jsem si uklízela doma v šuplíku a našla tento poklad. Malé leporela o Vlkovi a zajíci. Je to taková moje vlastní dětská nostalgie. Pořád se to opakuje, dnes chtějí děti tlapkovou patrolu či ledové království a já milovala Vlka a zajíce. Starší dcery tato pohádka nikdy moc nechytla, zkusím je číst nejmladší a uvidíme. Za mě moc povedená série a sbírka.

24.08.2021 4 z 5