EvikU. komentáře u knih
Je to čtivý a souhlasím. Autorka volala o pomoc i skrz knihy, ale nikdo neslyšel. :-(
Tyhle knihy prostě pobaví. Autorka vtipně vidí problémy v životě.
Z téhle knihy jsem se moc nasmála. Moc mě bavila. Je super. Jedna z nejlepších.
Kniha čtená v dětství. Moc se mi líbila. Úplně jsem ji hltala. Moc pěkné kamarádství.
Další super kniha od Sandry. Moc hezké a povedené. Konec knížky byl hodně drsný. Napětí rozhodně nechybělo.
Hezké pokračování prvního dílu. Je to čtivý, píšu to samé, ale tajemno umí tahle autorka podat a číst to je zábava.
Moc krásná série, ani tahle kniha mě nezklamala. Opravdu super. Přečtu znovu.
Kniha se mi líbila. Vtipné scény a erotika, romantika. Četla se rychle a pohodově.
Tuhle knihu jsem přečetla za jeden den. Říkala jsem si, že to nebude kniha pro mě. Ale po pár stránkách jsem musela vědět jak to bude dál a knihu přečetla. Zajímavý a dojemný příběh.
Celá trilogie se mi moc líbila. Jen jsem neměla chodit na film. Film je propadák oproti knize.
Zdařilé pokračování prvního dílu. Je to slaďárna pro náctileté, ale neurazí ani starší.
Překvapilo mě, že ač je to stará kniha, tak se četla docela hezky. Závěr mě překvapil, čekala jsem jiného vraha. Za mě dobrý.
Tentokrát jsme se nechali vtáhnout na sníh, saně, psi, jízda, záchrana lyžařů v lavině. Anča a Pepík odhalili lupiče a také jeli ve sněhu pro policii. Takový zimní díl. :-)
Naprosto a zaslouženě plný počet. Tady nás bavila úplně každá pohádka.
Tady nás bavil jen Čtyřlístek. Co se dá dělat. Příští díl bude zas určitě lepší. Ani jsem netušila, jak moc ji bude už bavit. :-)
Čtyřlístek je jednička, druhý příběh taky dobrý, třetí se nám líbil méně, čtvrtý super a pátý se nám nelíbil. Je to relax, odpolední čtení dceři 3,5 roku. Líbilo a doporučuji.
Velmi povedená říkanka pro děti. Vystřídají se tam všechna možná zvířátka a hudební nástroje. Z dětství si pamatuji, že jsem ji uměla zpaměti.
Miluju to stále. Dokonalý díl, mohla bych ho přeříkat zpaměti. Četla jsem je jako dítě mnohokrát a dnes znovu. Vlk a zajíc u mě vedou. :-)
Tak jsem si uklízela doma v šuplíku a našla tento poklad. Malé leporela o Vlkovi a zajíci. Je to taková moje vlastní dětská nostalgie. Pořád se to opakuje, dnes chtějí děti tlapkovou patrolu či ledové království a já milovala Vlka a zajíce. Starší dcery tato pohádka nikdy moc nechytla, zkusím je číst nejmladší a uvidíme. Za mě moc povedená série a sbírka.