Evka27 komentáře u knih
Nevím,jestli si ji můžu dát do přečtených,když jsem ji po 14 dnech jen dolistovala. Jedna z nejméně povedených, co jsem kdy četla. Zmatený a nezáživný děj. Ztráta času.
Žádné velké nadšení se nekonalo. Neomylný sólista opět s rozháraným osobním životem, nesympatický kolektiv vyšetřovatelů, příliš mnoho mrtvol. Dobrý rozjezd, ale pak už jsem chtěla jen dočíst.
Přečteno na jeden zátah, nemohla jsem se přinutit knihu odložit, jak jsem byla napnutá, jak se budou vyvíjet intriky Alex a novým případem Kim. Tentokrát jsem vraha ani náhodou neodhadla.
Tak nevím, Klub sympaťáků mi přišel uvěřitelný a byl to nářez. Znesvětitel mě celkem rozladil s neporazitelným a nezranitelným Heckem a pachatel....to jako vážně?
Nic extra, asi už jsem četla hodně knih s podobným námětem. Bestseller..., že se dobře prodává, ještě neznamená, že je TOP. A z toho konce jsem v rozpacích....zdálo se mi to už nadbytečné.
Emotivní a nesnadné čtení, od kterého jsem se nemohla odtrhnout.
Průměrná romantická oddechovka. Dost mi vadilo, jak se překladatelka nemohla rozhodnout, jestli si vykají nebo tykají.
Celkem příjemné čtení, romantika, dojetí, kéž by všude bylo tolik dobrých lidí.
Skvěle a lidsky vedený rozhovor s tímto věhlasným českým lékařem. A naprosto se ztotožňuji s názorem prof. Beneše, že doktoři mají léčit a ne sedět v parlamentu nebo senátu. Proto nikdy žádného MUDr. nevolím.
Ladím vánoční romantiku už teď na podzim. Milá jednohubka.
Opět výborný příběh, jen mi osobně trochu vadí, a to je asi u všech autorů, že musí být do nebezpečí - únosu zatažen buď sám detektiv nebo jeho manželka, přítelkyně, dítě, parťák. Asi k umocnění napětí.
A taky by se mi u Sokolníka více líbilo, kdyby se pachatel po Carterovsku spíše vypořádal s původci jeho traumat z dětství. Každopádně dobře napsáno.
Tolik stran a tak rychle přečteno. Celkem milá kniha, všechno dopadlo tak, jak se sluší v romantickém příběhu.
Další skvělý Carter! Jako pozornou čtenářku mě rozladila záměna Toma za Troye (kap.61 ekniha). Nevím jestli je na vině nepozornost překladatelky?
Takže Katie zase zázračně vyvázla ze všech nebezpečí.
Říkala jsem si, jestli mi zabije (Linda Castillo) přítelkyni Lorettu, fakt mě naštve! No, překvapivě nenaštvala.
Dávám plné hodnocení, protože kniha splnila vše, co jsem od ní čekala.
Zajímavý motiv, moje oblíbená spisovatelka, opět se to skvěle četlo, i když tentokrát to bylo trošku dějově slabší.
Druhý díl se taky četl moc dobře, zase mi zdálo, že čtu o lidech, které znám, i když mi trochu vadilo, kolik toho hlavním postavám autorka "naložila".
Moje první knížka od pana Čepka, netradiční, hodně překvapivá a skvěle zpracovaná.