evonra | Komentáře u knih | Databáze knih

evonra Online evonra komentáře u knih

Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

První díl této série se mi líbil, druhý je ještě lepší.
Zasloužený plný počet, i přes občasné překombinování. Bezvadné je to a já pokračuji dalším dílem.

13.02.2025 5 z 5

Pád do tmy Pád do tmy Wendy Dranfield

Námět na minulost hlavních postav určitě neotřepaný a chytlavý.
Je to první díl, takže to sem tam vázne, ale to půjde :)
Téma i samotný příběh dobře zpracovaný a velmi napínavý, výborné jsou citace z deníku, který předčítá terapeutka, na konci vše zapadne.
Ne vše mi ale úplně sedlo, pátou hvězdu si proto šetřím na další díly a jsem opravdu zvědavá, jak se bude vyvíjet nejen pracovní, ale i soukromý směr této pro mě nové dvojice.

11.02.2025 4 z 5

Křižovatka lásky Křižovatka lásky Mary Beesley

Velmi hezké romantické čtení a já děkuji níže hodnotícím čtenářkám za doporučení.

09.01.2025 4 z 5

Vražedné znamení Vražedné znamení Andreas Gruber

Kdo čte tuto sérii, ví, že každý díl je neskutečná jízda :)
Svižné, poutavé, žádné zbytečnosti nebo hluchá místa. Děj odsýpá, že knihu prakticky neodložíte.
Ani tady Sneijder nezklamal, jeho svérázný sarkasmus je
osvěžující, Sabine je též bezvadná.
Budu se těšit na další pátrání s touto skvělou dvojkou.

02.01.2025 5 z 5

Vražedný rej Vražedný rej Andreas Gruber

Opět za plný počet, níže nelze hodnotit, prostě perfektní.

31.12.2024 5 z 5

Vražedné pohádky Vražedné pohádky Andreas Gruber

Opravdu mimořádně dobře napsané a celé bravurně postavené.
Ústřední dvojice vyšetřovatelů je sympatická a tak krásně odlišná od jiných krimi sérií...
Kdo ještě váhá, začněte číst. Je to vážně dobré!

29.12.2024 5 z 5

Šest rakví Šest rakví Angela Marsons

Pane jo, autorka příznivce Kim Stone tentokrát vůbec nešetřila a samotné Kim připravila tedy pořádnou nálož....
Opět vynikající čtení. Každý díl si maximálně užívám, bezvadná série.

26.12.2024 5 z 5

Uloupené dívky Uloupené dívky Angela Marsons

Nevím, jak to paní spisovatelka dělá, že i tento patnáctý díl je luxusní záležitostí, troufám si říct, že patří k těm "top" doposud vydaným. Opět skvělé po všech stránkách - příběh, směr vyšetřování i samotné rozuzlení. Třešinkou je stará známá sociopatička Alex, které se blíží slyšení o podmínečném propuštění a opět rozehrává svou šílenou hru. Nesmírně se těším na další díl, protože se určitě máme na co těšit.

24.07.2024 5 z 5

Bodyguardka Bodyguardka Katherine Center

Občas je třeba " proložit" milou nenáročnou oddechovkou a přesně tohle zde bylo, za mne spokojenost.

11.03.2024 4 z 5

Vražedný rozsudek Vražedný rozsudek Andreas Gruber

Tohle je vážně výborná série, bručoun Sneijder je bezvadný - a ani se o to vůbec nesnaží, Sabine taktéž sympatická, příběh se vyvíjí zajímavě od začátku až po úžasný finiš, nic přehnaného, 5* bez váhání.

11.03.2024 5 z 5

Život je příliš krátký Život je příliš krátký Abby Jimenez

Tohle bylo opravdu báječné, kniha si mě získala od samého začátku, přečetla jsem ji téměř naráz. Skvěle napsaný příběh, byť
s prvky velmi vážného onemocnění... Vanessa i Adrian jsou sympaťáci, určitě si přečtu další knihy od autorky.

03.03.2024 5 z 5

Podivná Sally Diamondová Podivná Sally Diamondová Liz Nugent

Autorku mám ráda, píše poutavé psychologické romány. Postavy perfektně vykreslené, děj napínavý.
Román o podivné Sally Diamondové
je vážně výborný!

10.02.2024 5 z 5

Zrádná touha Zrádná touha Danielle Lori

Já půjdu tentokrát proti proudu, za mne velmi průměrné čtení.
Možná kdyby autorka ubrala na stránkách, byl by celý příběh efektivnější.

18.11.2023 3 z 5

Vražedná lhůta Vražedná lhůta Andreas Gruber

Vynikající !
Bravurně napsaná, poutavá od první stránky.
Mám ráda příběhy, kde se prolíná i pohled psychoterapie, dává přidanou hodnotu na pohled postavy pachatele.
Vyšetřující dvojice mi sedla ihned , Sabine je sympatická a Maarten je svéráz, který na svém "S" velmi bazíruje, téměř každého kolegu považuje za pitomce a nebojí se mu to naservírovat se vší parádou.
Což je neobvykle vtipné a osvěžující, protože popisy scén vražd jsou opravdu hutné a dost děsivé.
Dlouho jsem nečetla takto skvěle namíchanou knihu s prvky detektivky, thrilleru a psychologického románu.
Velké díky za doporučení a jdu na pokračování.

03.11.2023 5 z 5

Vražedná temnota Vražedná temnota Lisa Regan

Zas a znova perfektní čtení, sedmý díl nabízí pořádně zamotaný a komplikovaný případ.
Postava Josie se mi hodně líbí, v tomto díle více nahlédneme do jejího soukromí a temnoty z minulosti.

09.10.2023 5 z 5

Spletité lži Spletité lži Angela Marsons

Zase za 5*, série je prostě skvělá.

30.09.2023 5 z 5

Pomocnice Pomocnice Freida McFadden

Velmi povedený rodinný psychothriller, ve kterém můžeme vidět pohled obou hlavních ženských postav.
A jak to u tohoto žánru bývá, nic není tak, jak se na první pohled jeví... perfektní zvraty a rozuzlení.
Epilog je za mne už trošku zbytečně přitažený, ale rozumím, že autorka láká na pokračování, které si moc ráda přečtu.

30.09.2023 4 z 5

Jen mezi námi Jen mezi námi T. L. Swan

Milesovi chlapi mě nesmírně baví:-)
Maximální spokojenost, jako vždy.

18.08.2023 5 z 5

Sparrow Sparrow L. J. Shen

Hubatá Sparrow a drsoň Troy :-)
V knížkách tohle funguje, takže vtipná a příjemná oddechovka je na světě, já jsem spokojená.

08.06.2023 5 z 5

Vzpomínky na něj Vzpomínky na něj Colleen Hoover

Colleen opět nezklamala, výborné čtení s velmi emotivním příběhem.

03.06.2023 4 z 5