Gabi13 komentáře u knih
Na konec vlastně zajímavé čtení.
Velmi mi trvalo než jsem se přenesla přes úvod a pochopila kdo je kdo a kde se nachází děj.
Je zde ale pár velmi pěkných ponaučení, humoru a poznatků, takže jsem ráda, že se mi tato kniha dostala do rukou jako doporučená.
Červená knihovna asi není můj žánr. Vydržela jsem do půlky knihy a stejně už jsem to do konce nedotáhla. Doporučení jsem měla od svých dětí, ale ani tak jsem neměla sílu to dočíst. Na pokračování jsem se netěšila, tak jsem to zabalila.
Pro mě těžké téma. Nejsem cilovka, ale vnímám, že i mě se to týká. Vzala jsem si z knížky to, co budu potřebovat pro svojí praxi, zbytek byl pro mě složitý, ale vnímám, že je AI téma současnosti.
Skvělé, našla jsem tu básničky ke své práci s dětmi, ale i prima hry, které využiji na příměstských táborech.
Ten příběh má potenciál. Film byl pěkný, ale také mu něco chybělo. V knížce se mi moc nelíbil styl vypravování, spíš popisu. Trochu to ztrácelo napětí a někdy jsem musela přemýšlet, kdo to říká...
Opět skvělý příběh dle skutečnosti vyprávěný terapeutkou, která kus života s Jessie prožila. Je to smutné, jakých bolestí musí malé dítě prožít.
Za mě zajímavé příběhy. Někdy jsem jim nerozuměla, ale to vnímám spíš jako kulturní rozmanitost než, že by byly špatně napsané. Na léto ideální.
Koupeno na tábor a velmi dobře popsané s jasným popisem pro laika a bonus přiložené mapy zvěrokruhu
Snad nejkrásnější díl. Je to tak milá knížka, která pohladí po duši. Je krásné nechat se provázet myšlenkami a soustředit se na vlastní já, oprostit se od doměnek a být tady a teď. Hlavní téma umírání zde bylo krásně popsané a nebylo vůbec smutné. Mám ráda tyto příběhy přes himalájskou kočku Jesku vyprávěné.
Skvěle zpracovaná kniha o prvních letech života děťátka. Vše je psané i pro laiky a nic není podáváno s direktivním přístupem, ale naopak doporučením a vysvětlením. Děkuji moc za takové zpracování. Využiji ve své praxi lektorky batoleciho a kojeneckého cvičení.
Myslím, že spoustu praktických rad využiji ve své praxi i lekcích pro rodiče s dětmi.
Za mě dobrý. Minimálně jsem si znovu přečetla různé poučky, udělala si spoustu poznámek a snad mě to posune o kousek dál
Skvělá knížka. Využila jsem na táboře s dětmi a mě samotnou celá knížka moc bavila.
Knížku mi doporučila má dcera, stejně jako první díl tohoto příběhu. Příběh pěkný, jen trochu předvídatelný. Bylo to pěkné prázdninové čtení.
Těžce se mi kniha četla. Snažila jsem se napojit na postavy a jejich osudy. Hlavně na Paula a jeho myšlenkové pochody. Líbilo se mi prostředí Bauhausu a život v Německu před válkou, to myslím bylo skvěle popsané, jako by okrajově, ale spíš tak jak to vnímali obyčejní lidé.
Skvělé zpracování celé knihy. Akce Kámen ve mně vyvolává hrůzu ze situace a lítost nad lidmi, kteří šli za lepším životem a byli podvedeni. Děkuji za perfektní zpracování a zabývání se dějinami, které jsou stále zvednutým ukazováčkem.
Pro děti školou povinné, skvělé shrnutí co se dělo v naší nedaleké minulosti. I já jsem si opět ucelila myšlenky.