HadleysHope

Osm povídek ze světa amewrické Selekce. Nejsou tak výrazné, jako knihy, ale maj tu výhodu, že jsou krátké a tak je dočtete dřív, než vás začnou nudit.

Brutální, šokující, ale i tak nevěrohodné. Prostě erotický příběh bez zábran.

I druhý pokus za to stál. Opět vás to postaví a ne zrovna v tom smyslu, který myslíte.

Plukovník Race mi sedí víc. Je přímočařejší a možná i akčnější. Smrt naNilu je velmi povedený a mrazivý příběh/případ.

Další z těch geniálních zápletek. Napínavé s nádechem tajemna a perfektním rozuzlením.

Tady v podstatě nehodnotím obsah příběhů, protože vše už jsem napsal v komentářích u samostatných knih. Tady hodnotím BOX jako takový. Miluju BOXy, protože knihy v nich jsou skoro mimo realitu. A když je BOX ještě krásně provedený, moje knihovna si mlaská.
Nikdynoc je toho důkazem. Krásný BOX.

Hmmmm....někdy člověk narazí fakt na něco zvláštního. Tohle je kruté a výbušné zakončení trilogie. Opět spousty tajemství, krutá odhalení a akce.

Jeptišky a krimi - naprosto geniální partie. Tohle mě vzalo. Brutální z duchovním podtextem. A vyvrcholení mě skoro šokovalo. Parádní příběh.

Protože jsem ani jedné knize v tomto boxu denal pět hvězd, jedné dokonce jen tři hvězdy, musím tento komplet hodnotit 80 %. Jinak všech těch pět knih je čtivých, v příjemném prostředí a sem tam přijde i prince nebo jiné překvapení.

Děj se posouvá. První je prostě první a teď jí čekají trochu jiné povinnosti. Opět příjemné prostředí, nic vás nenutí o tom moc přemýšlet, lehce se to čte a najednou je konec knihy.

Moc zajímavé téma a velmi propracované prostředí. Moc u toho nepřemýšlejte a vnořte se do světa šatů a šperků a princů.

Nevím, nevím, zda panu spisovateli věřit všechny ty zápletky a nakonec i samotné vyvrcholení. Tohle se mi zdálo jako průměrný příběh, kterých jsem četl nebu i viděl nespočet.

Zajímavá studie. Překvapily mě veverky. Ale jako celek je to velmi povedené. Naše lesy by se možná ještě daly zachránit.

Tak jo, tohle už opět získalou mou pozornost. Další kniha je akčnější, přímočařejší a opět pohodově čtecí. Děj se posouvá a já jsem zvědav, kde to skončí.

Musím uznat, že tohle trochu kleslo. Prostředí stejné, ale dějově je to už trochu přeplácané. Ale i tak se to rychle čte.

Tady to prostě a jasně pokračuje. Soutěž, krása, šaty, šperky, jen ten princ je furt nějakej vybýravej.

Když teď čtu toho Harryho, dal jsem i jakousi odnož paní spisovatelky. Na mě až moc učesané, nezáživné, inu prostě někdy to nevyjde.

Těžký rozjezd, jen co je pravda, ale pak je to strhující, napínavé a ke konci - no, prostě jedna báseň, tedy spíš bašta.

Tyto tři knihy jsem dostal k svátku. Leč vůbec mě nezaujal děj, prostředí, kterému se nedá věřit, navíc podivuhodné chování hlavní hrdinky, nebo hrdiny, (to nechám na vás) mě vůbec nepřesvědčilo. Oproti tomu, co jsem už přečetl, je tohle nejhorší série, kterou jsem kdy přečetl. Až se divím, že jsem to vůbec dočetl. Knihy jsem daroval knihobotu.