hanča34 komentáře u knih
První polovina se mi zdála napínavější a logičtější. Pak to bylo zdlouhavé a složité. Jinak moje první kniha od autora, tak zkusím ještě další.
Není to jen takové prázdninové čtení jak jsem si nejprve myslela. Nutí to i k zamyšlení co kdyby člověk znal svou budoucnost.
Stala jsem se fanouškem Connellyho, už druhá kniha mně nezklamala. Doporučuji Obhájce i film Lincoln Lawyer.
Trošku jak souhrn blogů. Autorka se mi moc líbí, kniha už méně. Ale zase co se dá napsat v 33 letech.
Aspoň v duchu jsem se přenesla do Řecka. Recepty na konci knihy jsou super.
Začala jsem číst s tím, že to je taková růžová knihovna, ale udivilo mě jak mě nakonec příběh chytl i dojal. Zkusím další knihy autorky.
Skvělý Vyorálek v audio verzi, tak jsem si to i půjčila v knižní podobě. Ale ten jeho hlas mi tam chybí.
Všichni už to za mně vyjádřili, kniha rozhodně stojí za přečtení.
Asi není nejlepší doba číst tak těžké a smutné čtení. Ale je to jen důkaz, jak autorka dovede psát. Jakoby se člověk ocitl v těch místech, v té těžké době. o česko-polských vztazích jsem do té doby nic nevěděla. Dobře, že to paní Lednická otevřela.
Moc pěkný příběh, jako kdybych na tom statku byla. Připomnělo mi to Ostružinové víno.
Ze začátku to vypadalo, že by to mohla být dobrá kniha. Postupně nějak zrůžověla a nakonec si nezadala s červenou knihovnou. Autorku si škrtám.
Asi přestanu číst detektivky, příliš mnoho postav (mrtvol), příliš mnoho deště. Nějak jsem to nezvládala.
Paní Štráfeldovou mám ráda, ale většina povídek mi neseděla.
Nějak mně to nenadchlo, ten závěr byl nejasný. Tak byl někdo potrestán? Nějak jsem se v tom nevyznala.
Výborné pro všechny, kteří chtějí poznat Korfu. Možná se k nim letos přidáme.
Ten název odpovídá. Sice jsem dočetla, ale ta podivnost mi neseděla.
Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak mně to hodně vtáhlo. Kouzelné čtení.