hanča34 hanča34 komentáře u knih

Dívka, která se dotkla nebe Dívka, která se dotkla nebe Luca Di Fulvio

Tak 600 stran knihy jsem přečetla naposledy někdy v dětství, dlouhé popisy domů, oděvů, typů lidí. To už se mi nikdy nepodaří, takže můj šálek kávy to není. Ale dá se seznámit s postavami a pak číst jen pasáže, které mi připadají nosné. Touto cestou jsem šla a pochopila jsem vše.

16.03.2021 3 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Hrdinsky jsem přečetla asi 200 stran a pak už jen listovala. Konec byl asi nejlepší z celé knihy. Zatím pro mně nejslabší kniha od této autorky.

02.03.2021 2 z 5

Vyvrhel Vyvrhel Gilly Macmillan

Už jsem přečetla 3 knihy a všechny se mi líbily. Údajně by měla vyjít čtvrtá, tak už se těším.

12.02.2021 5 z 5

Bhútán, má láska Bhútán, má láska Tereza Boučková

Autorka má můj obdiv jako žena, která dokázala Bhútán projet většinou na kole ve svých asi 60 letech. Kniha je vtipná, poučná, pozitivní tak jako popisovaná země.

12.02.2021 5 z 5

Transsibiřská odysea: Po stopách legionáře Jana Kouby Transsibiřská odysea: Po stopách legionáře Jana Kouby Ina Píšová

Při čtení jsem vzpomínala na svého dědečka - legionáře v Rusku. Dnes bych se vyptávala, ale už není koho.

02.02.2021 5 z 5

Schovej mě v dešti Schovej mě v dešti Jojo Moyes

Pěkný příběh, nic neobvyklého, ale mně přinesla potěšení

08.12.2020 5 z 5

Šarlatán Šarlatán Josef Klíma

Beru to jako pozvánku na film. Jednotlivé kapitoly jsou jako jednotlivé střihy v různých letech Mikoláškova života. Pro představu to stačí, ale film bude určitě lepší.

14.11.2020 5 z 5

7 dní hříchů: Román o zradě, lásce, přátelství 7 dní hříchů: Román o zradě, lásce, přátelství Josef Urban

Tato kniha se snad ani nemůže líbit. Je hrozné, co museli lidé v Sudetech prožívat, ať již naši lidé na začátku války a pak Němci při odsunu. Spravedlnost si každý ohnul podle sebe. Vadily mi neustálé přesuny nějakých part mezi jednotlivými statky, pro mne to bylo nějaké zmatené.

04.11.2020 3 z 5

Jemně zaostřeno Jemně zaostřeno Tess Stimson

Pro mně tato kniha není. Četla jsem jiná její díla a ta mně více zaujala. Takže nedočteno

29.10.2020 2 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Myslím, že předchozí komentáře už toho řekly dost. Za mně velmi čtivá kniha a konec si může každý vysvětlit po svém. Zatím všechno od autorky se mi líbilo.

10.10.2020 5 z 5

Když v ráji pršelo Když v ráji pršelo Jan Otčenášek

Kdysi dávno jsem přečetla a byla nadšena. Určitě ji doma ještě někde mám. Ten pocit z té knihy mám dodnes.

06.10.2020 5 z 5

Dárek Dárek Cecelia Ahern

Skončila jsem v polovině a zbytek prolistovala. dobře jsem udělala.

06.10.2020 1 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Dopadla jsem úplně stejně jako Burnettka, do 100.strany jsem doufala, že mně kniha chytne, ale nestalo se.

06.10.2020 1 z 5

Chybíš mi Chybíš mi Harlan Coben

Tak tomu říkám detektivka s prvky thrilleru. Autor mně nadchnul, zkusím ještě další jeho knihy.

05.09.2020 5 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Autorka píše čtivě, ale ten konec se nekonečně táhl.

01.09.2020 4 z 5

Jakub Krčín z Jelčan Jakub Krčín z Jelčan Jaroslav Čechura

Je to kniha plná detailů z působení Jakuba Krčína pro Rožmberky. Nedá se číst jedním dechem, není to beletrie. Přesto z ní i laik pochopí nesporný přínos Krčína pro české rybníkářství.

Jsi tam, brácho? Jsi tam, brácho? Marek Herman

Povinná četba pro všechny lidi, zvláště pro ty, co se chtějí stát dobrými rodiči.

Sto zázraků Sto zázraků Zuzana Růžičková

Těžko něco smysluplného napsat, přečtěte si tento silný a lidský příběh. Velmi mně to zasáhlo.

To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Tato kniha mně opět dostala. Asi čím jsem starší, tím více jsem romantická a nostalgická.

13.08.2020 5 z 5

Najdi ji Najdi ji Lisa Gardner

Zdlouhavé, opakující se, tak tak jsem to dočetla.

28.07.2020 2 z 5