hanča34 komentáře u knih
Tahle kniha mně hodně vzala. Celý ten příběh je hodně silný, i když v průběhu druhé poloviny jsem předpokládala kam to dospěje a jaké je to největší tajemství.
Zvažuji, že si ji zakoupím a budu se k ní vracet.
Knihu jsem nedočetla. Kdo chce číst Julii Cohen, ať čte tuto knihu první a pak Spolu i bez sebe. Jako by to byla jiná autorka. Naprosto nesrovnatelné.
Kdo si chce přečíst drby ze šoubyznysu pohledem Xavera, ať si to přečte.
Po všech těch výborných knihách od Fieldingové, byla jsem touto trochu zklamána, zvláště ten konec mě nenadchl.
Knihu jsem sice rychle přečetla, ale nadšení se nedostavilo. Nějaké překombinované a závěr pro mně nejasný. Nevím jestli jsem od autora něco četla, podívám se na předchozí díla.
Za mně spokojenost, bylo to napínavé a čtivé. Už jsem určitě od autorky něco četla a přečtu si další.
Za mně spokojenost, zkusím ještě nějakou knihu od pana Bryndzy. Hezké jméno
Protože je knihovna ještě zavřená, hledala jsem ve vlastních zdrojích a našla Vážku. Zřejmě jsem ji dostala pod stromeček. Vcelku čtivý příběh, jen bych ho trochu zkrátila.
Knihu jsem přečetla již podruhé, jak jsem časem zjistila. Ale stále se mi líbila a druhou polovinu jsem musela přečíst na jeden zátah.
Souhlasím s Iva2020, příliš mnoho postav, nepřehledné. Milénium to prostě není a nemůže být.
Kniha čtivá i když detektivka to nebyla. Moje druhá kniha od autorky a líbila se mi. Zkusím další
První štěstí jsem nečetla, takže nemám návaznost. Ale ta atmosféra knihy byla krásná.
Zdálo se mi jako by to psal někdo z Blesku. Asi na podkladě faktů, ale to zpracování vedené snahou co nejvíce očernit Hančinu maminku, se mi nelíbilo.
asi mně kniha moc nezaujala, když si po pár týdnech nemohu vzpomenout o čem vlastně byla
nedočetla jsem, raději si seženu audionahrávku, výborně to namluvila Bára Hrzánová a Aneta Langerová