hanča34 hanča34 komentáře u knih

Spolu i bez sebe Spolu i bez sebe Julie Cohen

Tahle kniha mně hodně vzala. Celý ten příběh je hodně silný, i když v průběhu druhé poloviny jsem předpokládala kam to dospěje a jaké je to největší tajemství.
Zvažuji, že si ji zakoupím a budu se k ní vracet.

28.07.2020 5 z 5

Jak voní láska Jak voní láska Julie Cohen

Knihu jsem nedočetla. Kdo chce číst Julii Cohen, ať čte tuto knihu první a pak Spolu i bez sebe. Jako by to byla jiná autorka. Naprosto nesrovnatelné.

28.07.2020

Xaver Xaver Marie Formáčková

Kdo si chce přečíst drby ze šoubyznysu pohledem Xavera, ať si to přečte.

09.07.2020 2 z 5

Ztracená Ztracená Joy Fielding

Po všech těch výborných knihách od Fieldingové, byla jsem touto trochu zklamána, zvláště ten konec mě nenadchl.

09.07.2020 3 z 5

Dokonalá manželka Dokonalá manželka J. P. Delaney (p)

Knihu jsem sice rychle přečetla, ale nadšení se nedostavilo. Nějaké překombinované a závěr pro mně nejasný. Nevím jestli jsem od autora něco četla, podívám se na předchozí díla.

21.06.2020 2 z 5

Zmizení Zmizení Lisa Gardner

Za mně spokojenost, bylo to napínavé a čtivé. Už jsem určitě od autorky něco četla a přečtu si další.

10.06.2020 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Za mně spokojenost, zkusím ještě nějakou knihu od pana Bryndzy. Hezké jméno

06.06.2020 4 z 5

Přítelkyně Přítelkyně Barbara Nesvadbová

Kniha na jeden krátký večer, taková oddychovka

07.05.2020 2 z 5

Vážka Vážka Michel Bussi

Protože je knihovna ještě zavřená, hledala jsem ve vlastních zdrojích a našla Vážku. Zřejmě jsem ji dostala pod stromeček. Vcelku čtivý příběh, jen bych ho trochu zkrátila.

03.05.2020 4 z 5

Můj příběh Můj příběh Michelle Obama

Označení bestsellerem sedí, byla jsem nadšená.

03.05.2020 5 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Závěr byl dlouhý a zbytečně morbidní

31.03.2020 4 z 5

Kdo tě zná Kdo tě zná Mary Higgins Clark

trochu předvídatelné

31.03.2020 3 z 5

Zmizení Samanthy Shipleyové Zmizení Samanthy Shipleyové Joy Fielding

Knihu jsem přečetla již podruhé, jak jsem časem zjistila. Ale stále se mi líbila a druhou polovinu jsem musela přečíst na jeden zátah.

21.02.2020 5 z 5

Dívka, která musí zemřít Dívka, která musí zemřít David Lagercrantz

Souhlasím s Iva2020, příliš mnoho postav, nepřehledné. Milénium to prostě není a nemůže být.

21.02.2020 2 z 5

Nehodná dcera rodu Smiřických Nehodná dcera rodu Smiřických Anna Březinová (p)

trochu středověká červená knihovna

01.02.2020 2 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Kniha čtivá i když detektivka to nebyla. Moje druhá kniha od autorky a líbila se mi. Zkusím další

20.01.2020 5 z 5

Štěstí napodruhé Štěstí napodruhé Jiří Stránský

První štěstí jsem nečetla, takže nemám návaznost. Ale ta atmosféra knihy byla krásná.

12.01.2020 4 z 5

Hana Mašková Hana Mašková Hana Kotíková

Zdálo se mi jako by to psal někdo z Blesku. Asi na podkladě faktů, ale to zpracování vedené snahou co nejvíce očernit Hančinu maminku, se mi nelíbilo.

12.01.2020 2 z 5

Dobře mi tak Dobře mi tak Radka Třeštíková

asi mně kniha moc nezaujala, když si po pár týdnech nemohu vzpomenout o čem vlastně byla

12.01.2020 1 z 5

Pane Bůh, tady Anna Pane Bůh, tady Anna Sydney George Hopkins

nedočetla jsem, raději si seženu audionahrávku, výborně to namluvila Bára Hrzánová a Aneta Langerová

12.01.2020 3 z 5