hapac

Hezký příběh se severu. Četl se skvěle a odvedl mne alespoň na chvíli od všech starostí.

Vůbec jsem netušila do čeho jdu, ale název mne zaujal. Obsah byl tedy překvapením a to víc než milým. Černý humor to tedy byl parádní.

Krásná obálka a zajímavý příběh, zkrátka romantické útěky J.Caplin jsou pohodové a zpříjemní vám den.

Dle komentářů jsem neměla žádné velké očekávání, ale putování úterních žen do Lurd jsem si docela užila.

Alespoň takto jsem letos putovala po Itálii, je mi po ní smutno. Putování nejen toskánskou krajinou, ale i pozvání ke stolu plném výborných pochoutek jsem si tak moc užívala.

Další série Anne Jacobs tentokrát z východního Německa. Její rodinné ságy čtu ráda.

Klasika a to právem, protože je to neuvěřitelně aktuální příběh. Ač čtivý, tak zároveň děsivý.

Hezké čtení i pro dospělého. Vzpomínám, jak dcera příběh Harryho měla ráda.

Krásný příběh a když píši hodnocení po poměrně dlouhé době, tak se mi příběh vybavuje a stále dojímá.

Skvěle napsaná kniha, upřímná, drsná.......velký respekt a obdiv.

Milý humor, krásný jazyk, ráda si to zopakuji jako audioknihu.

Knížky této spisovatelky mě hodně baví, je to takové prima oddechové čtení. Alespoň na chvilku se ocitám na místě, kde je vše v pořádku

Krásný příběh o ženě, která svojí pílí, odvahou a neskutečnou vnitřní silou může být vzorem a inspirací i pro nás ženy současnosti.

Milá sága ze zajímavého prostředí, která se mi dobře četla. Bylo to pár příjemných odpolední.

Čtení milé, něco z historie něco receptů, pěkné ilustrace.

Příběh z míst, které bych určitě ráda jednou navštívila. Knížku si vezměte k horkému čaji, zachumlejte se do teplé deky a bude to docela prima.

Kniha, kterou jsem si vyhlídla a vůbec mne nezklamala. Mám obrovský respekt k jejímu sportovnímu výkonu a to, jak toho dosáhla nebylo jistě vůbec jednoduché. Kniha to je víc než upřímná. Její vyprávění může a nemusí být pravda, ale je to její výpověď o svém životě. Často z jejího vyprávění čiší cílevědomost a občas zase naivita - možná se projevuje nějaká nevyrovnanost. Vzhledem k tomu, v jakém prostředí se celý život pohybuje - doma nároční rodiče a pak sport, tak se není čemu divit. Sport tam je určitě tvrdé a drsné prostředí, ve kterém se udržet a něco dokázat není jednoduché. Takže opravdu má můj respekt.

Pro mne docela zajímavý příběh, který mne utvrdil v tom, že nikdo není dokonalý, ať už je pravda jakákoliv.