iris861 komentáře u knih
Tak tohle..prostě tleskám..Chytla za srdce a jsem ráda za přečtení.
Tak tohle se mi četla samo. I když jsem tušila,kdo to je,tak i tak jsem byla překvapená. Doporučuji!!
Chytla mě od začátku do konce. Přečteno za dva večery až mi bylo líto,že už je konec.
Skvělé. Kniha mě naprosto pohltila,přečteno za dva dny. Po přečtení poslední stránky,mi přišlo líto že je konec.
Čtivá,napínavá. Moc pěkná.Napínavé až do konce. Přečteno za dva dny.
Noru Roberts jsem nečetla tak 10let. A tahle kniha se mi opravdu líbila. Určitě si přečtu zase,něco novějšího.
Po dlouhé době,co jsem četla ,,historickou" knížku a jsem nadšená. Nemohla jsem se odtrhnout od čtení.
Pěkně se četla,napínavé. I když jsem,tak nějak od půlky knihy tušila kdo je vrah. Přesto mě závěr překvapil.
Čtivá knížka, vtipná, občas smutná ale hlavně pravdivá a o životě.Moc příjemné pohodové čtení. Příběh je hodně chytlavý a dokáže pohltit.
Tak tahle byla mnohem lepší,než první díl. Více mě bavila. I to že tam jsou pořád,Erika a její sestra.
Tak za mě nejlepší díl z celé série. Četla jsem jedním dechem,dlouho do noci. Nemohla jsem se odtrhnou. Pak teda ty divoké sny,které se mě zdáli o knize.
Jednoduché,oddechové čtení. Přečteno za jeden večer. Nenadchne,neurazí.
Další úžasný díl. Tentokrát jsem vraha vůbec neodhadla. Napínavé od záčátku až do konce.
Úžasná kniha,moc pěkná. Nemohla jsem se odtrhnout. Už se těším na další díly.
Krásná kniha. Krásná a čtivá!!!! I když jsem byla přesvědčená,že konec je jasný,byla jsem totálně překvapená.
Pěkně se četla,strhující děj. Já se nemohla odtrhnout a četla do noci.