ivet92 komentáře u knih
Uplne me to neoslovilo, prislo mi to porad stejne dokola a tak nejak o vecech, ktere clovek normalne i “dela”. Kazdopadne tady asi i hodne zalezi v jake zivotni situaci clovek knihu cte.
Dalsi skvela kniha, muzu jen doporucit. Clovek je stale v ocekavani, zda se vylozeny osud naplni.
Ja nevim, ale mne Lukaskova proste bavi. Podivat se, jak by to mohlo vypadat za par desetiletí bylo vlastne moc zajimave. Pribeh byl mily. Cenim napad a doporučuji přečíst vsechny jeji knizky.
Myslim, ze to je knizka, kterou si musite odzit. Jsem podobny rocnik jako Marketa a proto mi prisla naprosto vystizna a clovek si u ni nostalgocky zavzpomina.
Hezky vystaveny příběh, moc se mi to libilo. Kvituji humor a ze ma pribeh spad.
Mila oddechovka, co pohladi na dusi a donuti člověka trochu se zamyslet, ackoliv bych ji doporicila spis mladsim rocnikum. Dobre se cte. Doporuciji precist i dalsi knizky.
Přečteno během dvou dnu. To mluví za sebe. Obcas jsem byka zmatena, kdo je kdo a muselo jsem se vracet, ale jinak skvele, mam rada tyhke propletene osudy.
Knizka se cetla dobre, prijemna oddechovka, ktera neurazi, ale ani nezanecha nejakou hlubsi stopu. Ale jako letni cteni doporučuji.
Takova ta knížka, od ktere nevíte co cekat.. A pak jenom wow, čtěte a čtěte. Rozhodně stoji za přečtení :).
No musím říct klobouk dolu. Fakt me to moc bavilo a bylo mi až lito, že jsem u konce. Autorce preji plno dalsich povedenych knizek. Jen tak dal.
Kniha byla ctiva, kvituji kratke kapitoly - idealni do mhd, dej ubihal, vzdy jsem se těšila, az se dozvim, jak to bude dal. Líbilo se mi to. Jen tak dal!
Hodně silny příběh, krasne napsane, ctive, i kdyz vite o co půjde, stále doufate, ze to bude jinak. Po přečtení doporucuji pak zase sahnout po necem veselejsim. Ale nemohu nez dat plny pocet
Moc hezky napsané, čtivé a člověk se zase dozví něco nového. Doporučuji a verim, ze dalsi pociny autorky budou stejne tak zdarile ne-li lepsi.
Krásný příběh, čtivý. Ve srovnání s Hanou pro mě slabší (možná mou ujetosti na příběhy z války) , ale obě mohu hodnotit jen kladně. Paní spisovatelka píše skvěle.
Kvituji nadhled a optimismus i při smutných pasážích. Kniha je taková bez děje, což mi konečný dojem z knihy pokazilo.
Přečteno na jeden nádech. Opět super. Ideální pokud se chcete při čtení i trochu bát toho, co přijde na další stránce.
Jednoduše skvělé - čtivé, oddechové, neurazí :)
Začátek velmi napínavý, potom se děj trochu zpomalí, každopádně spojení s historii byla dobrá volba.