Jana-Marie

Nádherná kniha, žádná tuctovka. Hluboký příběh - určitě jedna z nejlepších knih jaké jsem kdy četla.

Čtení této knihy jsem dlouho odkládala, byla ale úžasná - parádní čtení, oceňuji, že jsem se dozvěděla hodně o historii. Určitě plánuji přečíst i další autorčiny knihy.

Hezká a kvalitní kniha, silný příběh - určitě stojí za přečtení.

Nádherná kniha, která se četla opravdu velmi dobře. Ocenila jsem, že jsem se při čtení dozvěděla i něco z historie a života řeckých uprchlíků. Určitě doporučuji přečíst.

Nádherná kniha, nemohla jsem se odtrhnout. Autorka je opravdu skvělá - již druhý titul, co jsem od ní četla a rozhodně ne poslední. Velmi oceňuji, že krom krásného a parádně promyšleného příběhu, jsem se dozvěděla i něco z historie.

Opravdu nádherná kniha, jedna z nejlepších, jaké jsem kdy četla, žádná tuctovka. Určitě stojí za přečtení, nemohla jsem se odtrhnout.

Překrásná kniha, která mě toho hodně naučila, takové pohlazení po duši. Dlouho jsem knihu odkládala - o smrti se mi moc číst nechtělo. Nakonec to byl ale pravý opak - málokterá kniha je tak plná života a přímo vybízí k tomu, abychom si užívali každý okamžik, který na tomto světě máme. Kniha byla smutná, ale hezky smutná a určitě stojí za přečtení. Rozhodně žádná tuctovka, tohle je titul, na který člověk nezapomene.

Nádherná a naprosto vyjímečná kniha, žádná tuctovka, na tuhle knihu člověk nezapomene a určitě stojí za přečtení.

Moc hezká a kvalitní kniha, určitě stojí za přečtení.

Příjemné a pohodové čtení, oceňuji, že jsem se dozvěděla i něco ze života v Německu před 1. světovou válkou. Určitě budu pokračovat dalšími díly.

Krásná a velmi čtivá kniha - moc hezký příběh, který mě velmi bavil, nemohla jsem se odtrhnout. Oceňuji také, že jsem se dozvěděla něco o dřívějším životě v Kentucky.

Překrásná kniha; příběh, na který člověk nemůže zapomenout. Přečetla jsem jedním dechem a samozřejmě si i pobrečela.

Krásná a velmi vyjímečná kniha - určitě stojí za přečtení.

Překrásná kniha. Příběh byl celkem smutný, ale i tak se velmi dobře četl a bylo to takové pohodové a příjemné čtení, na které jsem se vždy těšila. Víc takových knih!

Opravdu nádherná a vyjímečná kniha. Parádní čtení o světě, o kterém jsem nic nevěděla, o to lepší, že je podle skutečnosti. Určitě stojí za přečtení.

Opravdu krásná kniha. Oceňuji, že jsem se při čtení dozvěděla více z tehdejší doby. Kvalitní kniha, která určitě stojí za přečtení.

Super kniha - líbila se mi ještě víc než první díl. Četlo se velmi dobře.

Krásná kniha - četla se velmi dobře - pohodové, ale i kvalitní čtení. Jdu rovnou na druhý díl - moc mě zajímá, jak se bude příběh vyvíjet dále.

Úžasná kniha. Dlouho jsem se odhodlávala k tomu, si ji přečíst, protože doktorské téma mě až tak nebaví. Nakonec jsem byla příjemně překvapená - super čtení, jednou se k ní určitě ještě vrátím.

Překrásná a nezapomenutelná kniha (žádná tuctovka, nikdy na tento příběh nezapomenu). Vedle Velké samoty jedna z nejlepších knih, jaké jsem četla. Mimo jiné oceňuji, že jsem se dozvěděla více z historie USA a o těžkém životě v tehdejší době. Kniha byla dost smutná, v závěru jsem si i poplakala.