jaste komentáře u knih
Takový slabší vyvar z první knihy. Zajímavé mi přišly jen zkušenosti jiných lidi.
Vynikajici detektivka, jedna z nejlepších českých. Rozhodne doporucuji
Obdivuji vhled autorky do této problematiky, popis jak to vnímá rodina a okolí. Na druhou stranu druhá polovina knihy, kde autorka už jen lamentuje nad rozlitym mlékem, za které si mohla sama, mne už nebavila.
Vybrala jsem si ji jako knihu na dovolenou v Praze a bylo to moc fajn. Příběh se dobre četl a návrat starých známých Prvoka, Karla a spol. potěšil.
Skvělá kniha, poslechnuta audio během jednoho dne. Kdo miluje thrillery od Shari Lapena, mužu jen doporučit.
Bylo to takové naivní, málo uvěřitelné, postavy ploché, nesympaticke.
Ze začátku jsem byla nadšena, kolik informaci autor nabízí Ctivou formou o roce 1989 a Baťove Zlíně. Postupně dej sklouznul do české telenovely bez jediného zvratu. Dočetla jsem silou vůle, ale i tak si myslím, ze knize patří vyšší ohodnocení, proto 4 *
Moc pěkná kniha, občas je vyprávění trochu rozvláčné, ale i tak jsme si to užili. Dětem 8 a 10 se líbila moc.
Trochu mi to připomínalo Petera Maye. Na mne moc rozvlacne, až moc pomalu plynouci.
Úžasná, krásný příběh. Poslouchala jsem v auditu a podání bylo vynikajici
Hezké vyprávění, dětem se bude líbit. Jen mě mrzí, že se Viktorka neposouvá, ac už je starší, mluví a chová se na 5
Nenadchlo, nejsou to mnohdy příběhy, jako spíš krátké příhody. Čekala jsem něco kompaktnějšího. Rodáky asi potěši.
Nějak mě to nenadchlo, zamotaná pletenice jako většína komedii z té doby
Zajimavy vhled do zivota kralovske rodiny, jak se ostatni lidi chovaji k sobe navzajem, vecne udrzovany odstup a dodrzovani protokolu. Pasaze vypravene samotnym Harrym o svem zivote uz mi tak zajimave neprisly, bylo to takove nabubrele, sebestredne... Nejvic me iritovalo adorovani vsemoznych drog.
Ja se omlouvam, ale tohle me vubec nebavilo. Nemam rada superhrdiny ala Joona Lina, ktery se do kazde akce pusti bezhlave, aniz by domyslel dusledky a vyjde z nich jako superhrdina. A ten konec....no comment.
Atmosfera doby...ano, to bylo fajn. Cekala jsem detektivku, bohuzel jsem si neprecetla recenze. Kniha by byla sama o sobe fajn, kdyby byla zkracena na polovinu a kdyby byla pronikavejsi detektivni linka.
Kniha je vyborna, opravdu jsem se bala, a to jsem dospela. Vyslechnuto jako audio.
Já se přiznám, že zde už mám opravdu problém s Viktorkou. Myslím, že by holčičce mnohem víc slušel předškolní nebo mladší školní věk. Na šestou třídu už její chování opravdu neodpovídá. Jinak pěkně, poučné.
Tohle ve me bude zase asi rezonovat dlouho, ostatne jako kazda kniha pani Dvorakove. Cekala jsem danajsky dar uplne jineho razu. Rozhodne stoji za precteni, jen necekejte odpocinkovou literaturu.