jes09 komentáře u knih
Románová kronika ztraceného města - tolik nových historických informací v jednom svazku! Vřele doporučuji :)
To byla jízda! Vše ostatní bylo řečeno v níže uvedených recenzích :)
Hurá na další díl!
Čteno v rámci výzvy ,,to nečteš" (a dočtete až do konce)
Naivní příběh, který je tak nereálný až to člověka nebaví ani číst. Pokud toto čtou náctileté holky, tak ve skutečném životě budou opravdu nešťastné!
Nádherný princ jak vystřižený z almanachu všech princů se ve vteřině zamiluje do ,,telete".. Neuplyne ani týden, zaplatí za ní dluhy, posbírá exkrementy v bytě (to běžně princové dělají) k tomu ještě vyžehlí.. Po dalších X stránek si je princ jistý, že je to práva láska, kterou chce mít pouze pro sebe! A DOST!
Perfektní zpracování příběhu, což autorka umí ve svých knihách. Vřele doporučuji
Jsem ráda, že v rámci čtenářské výzvy jsem sehnala tuto ojedinělou knihu, která vepsala nejeden lidský život..
Přečetla jsem mnoho knih s touto tématikou, téma je těžké a samozřejmě nelze nikterak odlehčit, ale přesto se tato kniha četla sama, ale je to autorovou povahou - na všem zlém si najdu to dobré.
Nebála bych se tuto knihu dát mému náctiletému synovi k přečtení.
Hezký a dojemný příběh.
Naprosto se stotožňuji s recenzí od Taťka Hraboš, která je níže.
Kniha - divadelní hra - není špatná, vtipné podání a ještě vtipnější konec. Na ,,prknech" by to mohlo být prima.
Jsem ráda, že mohu knihu hodnotit jako první.
Příběh nemá velký rozsah, není těžký, ale téma za kterým se příběh skrývá ano.
Kniha mě naprosto pohltila, stejně jako Milenu automaty. Po dlouhé době jsem knihu přečetla na jeden zátah.
Jako young adult literatura skvělá!
Velmi hezká kniha, poutavé příběhy a jedno malé ale..
Náherný příběh. Po dočtení bych nevěřila, že kniha měla tolik stránek jak to uteklo.
Opět nádherný příběh, který chytne od samého začátku a nepustí až do konce.
Kniha se četla jedním dechem, ale pro mé uspokojení mi chybělo ,,vzrušení" z příběhu. Hezky psaná a nenáročná kniha.
Velmi zajímavý pohled na drogovou účast ve válečné zóně.
Nemohla jsem se od knihy odtrhnout.
Opět mě kniha od autorky úplně dostala. Jsou to tak hluboké myšlenky! Tak silný příběh!
Velmi poutavý a napínavý příběh až do samého konce. Na dobu kdy příběh byl napsán je prostě perfektní.
Nádherný příběh, který mě emočně ,,rozsekal".
Knihu řadím mezi své favority.