Jirikk komentáře u knih
Nebylo to špatný,bavilo mne to číst jak jde život.. Akorat jsem doufal v nejaky pořádný konec...
Kromě jedný povídky se mi líbily v podstatě všechny...
Určitě doporučuji si je poslechnout než přečíst.. Jsou velmi dobře zpracovný, namluvený.
Povídka Vypisovači, ktera se moc lidem prý nelíbí (možná jen holkám) je skvěla namluvená Jitkou Ježkovou a skvěle je vytořená kulisa baru a vypitých drinků..
U poslední hodinové povídky budete netrpělivě čekat, jak to vlastně dopadne.
Znepokojivá kniha o dětském zneužívání v divadelním kroužku na menším městě.. zasazené nejspíš do 90 let..
Budete si muset zvyknout na trochu netradiční styl ale bude vás to nutit číst až do konce.
Nad čím bude čtenář kroutit hlavou že se vše profláklo po dlouhý době..
Kromě hlavních postav mne zaujala holka Sara.
Strhující vypravění o Anně, která bojuje s anorexii a s vlatním seběvědomím. Perfektně vykreslené vztahy v rodině ve škole i jak to chodí v lečebně..Přečteno za pár dnu. Doporučuji k přečtení..
Skutečný příběh spisovatelky a jejího manžela o putování podél anglického pobřeží se mi velmi líbil, škoda že pro ně za tak neštastných podmínek.
Příjemné putování současnou Anglií, poznávání krajů a a lidí s minimem penezí a jídla.. Člověk pak vidí věci úplně jinak.
Budete jim držet palce az do konce knihy.
Velmi doporučuji poslech audioknihy, kterou načetla skvělá Dana Černá.
Mne tohle bavilo císt, presně knížka pro mne , navic podle skutečnosti.. Jen by mne zajimalo jak to s autorkou knihy nakonec dopadlo. Jestli nakonec nejakyho chlapa našla.
Príjemné čtení ale ne zas tak lehké čtení se zavažným milostným vzplanutím.. Zajímavý jak to autorka knihy vymyslela
To bylo příjemné oddychové čtení.. Nejvíc me bavilo sledovat dějovou linku mezi Tobiášem a Benediktinou... to bylo trochu usměvný, zvlast na konci...
Příjemná, smysluplná četba přesně to co jsem čekal od Cognetiho.. Poučná a plná zamyšlení.
Knížce asi jen lze vytknout že nebyla doplněna fotkami.. Škoda
Slovenské hory, , bydlení na salaši, cestování vlakem. Tento díl byl velmi příjemný... Zajímavá je ta dějová linka mezi Petroušem a Marikou...
Totalní nuda, teměř se tam nic neděje. Pokud tenhle díl ze série přeskočite, o nic jste nepřisli..
U tehle knihy jsem tušil že bude zajima a čtivá. Hlavni hrdinka mne velmi bavila a prostredi maleho městečka a do toho trochu tajemna a trochu detektivky...
Ten pribeh je obyčejný ale originalně vymyšlen
A uzasna obalka..
Pokud vás kniha nechytla, nebo nad ní váháte, zkuste zvolit audioknihu. Herečka Vanda Hybnerova ktera knihu čte vás vtáhne do děje. Aspon u mne to fungovalo.
Skvěle namluvená audiokniha hercem Jaroslavem Pleslem. Výborný poslech o tom jak autor knihy začal být na začátku 90 let kastelánem
Ne moc optimistická kniha o jednom roku devatenáctileté Marty, která má jít na vysokou školu a náhle otěhotnění. Kniha je psaná jako deník.. Je skvělé že v knize byly jednoduché kresby, které skvěle doplnovaly deníkové záznamy.
Žil sam pres čtvrtstoletí, přesto na dosah lidí. Ačkoliv to není klasický příběh někoho utekl do divočiny, určitě stojí zapřečtení, uz proto že je vse podle skutečnosti.
Asi mne porad nepřestane bavit číst o mladých lidech a číst o dospívání, navíc tady se ten příběh odehrával v malostranských uličkách, současné Prahy, které běžně procházím. Navíc Liv bavilo fotografovaní a to mne bavilo jestě víc..
Každopadně zajimavě vymyslený trochu tajemný příběh který se snoubí s realitou dnešního živo
Docela slozitá, naročná kniha, hlavní hrdinku nebudete mít rádi. Ale mne takovy knihy baví čist
Další pripad trochu trhlé učitelky Josefíny. Jesefína řeší jak vraždy tak chlapi. Tentokrát v knize bude figurovat její syn a je kamarád Vincent