Jiruka Kareru komentáře u knih
Nejsem člověk, co by mluvil negativně o knihách. Ale tahle kniha byla na mě moc. Nudná, nezáživná, rozhodně je spíš pro děti. Četl jsem ji jen kvůli výzvě.
Kniha která dokáže pohnout základními hodnotami člověka.
Knihu jsem dostal jako Vánoční dárek. Byla velice zajímavá. Podnítila mě k tomu zakoupit si Olomouckého pitavala. Za mě plný počet hvězd.
Za mě úžasný díl, jeden z nejlepších. Pomsta byla vykonána a co dál? Těším se na pokračování.
Wow. Toto byla má první kniha od tohoto autora. Poradila mi ji naše paní knihovnice. Bylo to úžasný, ale zápletka zároveň děsivá. Knihu jsem přečetl za dva dny a to jedním dechem. Bravo.
Perfektní! Celou dobu jsem měl dva podezřelé, bohužel pachatel byl úplně někdo jiný. Brilantní zamotání děje, dlouho se mís nepodařilo v nějaké detektivce neodhalit vraha před koncem.
Román jsem si velice užil. Je zařazen do pozdější doby, než jsem zvyklý číst romány o Římu.
Spousta skvělé akce i zápletka...
Další skvělý díl této série.
Vencl dává vyšetřování nový nádech, tak čekám, jak se to vyvine dale.
Četnictvo je moje srdcová záležitost. Tyto povídky byly velice dobré!
Náhodou je tento díl mým prvním setkáním s autorkou a jsem nadšený! S chutí se pustím do dalších.
Skvělý díl této série. Bylo zajímavé opět se dostat mimo České království.
Mám z této antologie smíšené pocity. Některé povídky byly dobré, jiné slabší...
Skvělý díl! Tento díl se rozjel hned na začátku. Akorát, podle toho, jaké byly díly předchozí, musím říct, že tento je malinko slabší.
Už se ale těším na další pokračování.
Zajímavá a poutavá kniha. Rozjezd je pomalejší, ale pak už to jede.
Bylo mi ctí tuto biografii číst.
Hluboce smekám před sirem Churchillem a samozřejmě před autorem. Toto je nejlepší životopis velikého politika.
Jedním slovem perfektní. Naprosto famózní rozuzlení války. Ke konci mě to i dojalo. Vůbec jsem nečekal, že tento díl na mě tak zapůsobí.
Kniha je zajímavá, úžasné a poutavé příběhy. Těším se na další díl.
Jediným rušivým elementem pro mě bylo to, že děj knihy je zasažen mezi příběhy z prvního dílu. Občas jsem měl problémy pamatovat si, co v prvním díle někde bylo.
Zajímavé pokračování série. Konečně jsme se dozvěděli něco více o Hunech.
Famózní. Detektivní příběhy H. Poirota mám nakoukané z televize, Suchet jej zahrál skvěle. Konečně jsem se dostal k jejich předloze. Dílo p. Christie je skvělé. Krásné uvedení do této série.