Jita160

Pro mě je tento příběh ...knižní poklad,je to neuvěřitelně silná a úžasná kniha,vůbec jsem ji neodložila,nešlo to!!!!
Prožívala jsem tolik emocí,ale nejsilnější byla lítost...litovala jsem všechny a milovala je zároveň.
,,Možná že láska neopíše celý kruh. Někdy se jen objeví a zase zmizí tak jako někteří lidé ve vašem životě".
ROZHODNĚ DOPORUČUJI PŘEČÍST.
PS: Díky za tip Eviku:-*

Už mám něco přečteno tak si troufám tvrdit že tohle byl jeden z nejsympatičtějších páru o kterém jsem kdy četla. Oba jsem si okamžitě zamilovala.
Hanna a Garrett byli oba poznamenaní ze svého dětství oba si nesli křivdu a ponížení.
Jejich vyvíjejících se vztah byl zábavný, sexy, strhující a tak boží.
Garrett nadaný hokejista, který plaval ve škole a nutně potřeboval někoho kdo ho bude doučovat.
Hanna jak by mohla odolat oblíbenému sportovci a ještě k tomu sexy klukovi po kterém holky prahly?
Návrh byl neskutečně krásný a čtivý příběh, který mohu všem jen doporučit.
Věřím, že i celá ta parta hokejistů bude stejně návyková jako je tento.

Myslím ,že je nás asi málo kdo nečetl nebo neviděl tento těžký a dramatický příběh.
Vybrala jsem si ho hlavně kvůli síle a odvaze a neuvěřitelném boji v zemi, která je nám vzdálená a nepochopitelná.
Odhodlá žena, která bojuje za sebe a svoji dceru aby utekla od muže a tyranské rodiny z Iránu. Bylo to strhující ,smutné a srdcedrásající... Jak se říká nevědomost nikoho neomlouvá ale tohle bylo příliš.
Film je o proti knížce slabý odvar...

Chtěla jsem si zpříjemnit dovolenou knížkou,kterou mě půjčila kamarádka.
Ty potvoro co jsi mě to provedla!!!!!
Emoční masakr,jsem moc smutná...nemám ráda knížky s takovým koncem i když vím,že to prostě k životu patří.
Bulim do spacáku a rukav mám úplně promáčený vím ,že tento příběh ve mě zanechá nevratnou vzpomínku na Willa a Louise.
To byla dvojka,která by se za normálních okolností nikdy nepoznala.
Louise je úžasná bytost s obrovským srdcem a Will...?může poděkovat všem svatým,že zrovna ona mu zkřížila cestu,když ta jeho byla u konce.
Krása,láska,bolest a smrt...prostě život.

Láska na ledu to já prostě můžu.
Potřebovala jsem milou klidnou jednohubku nad kterou nebudu moc přemýšlet a jenom se povezu na příběhu dvou naprosto odlišných lidí.
Sumer s poruchou ADHD je divoška,potrhlá a tááák vtipná... Prostě jsi šla vždy za svým.
A Fitz je introvert.... pořád se v tom plácal, neuměl dát najevo své city. Dlouho jim trvalo než pochopili že to jiskření mezi nimi má své opodstatnění.
Super čtení.

Tento příběh vás zhltne,rozžvejká a vyplivne úplně napadrť.
Démon drogy....
Nejodpornější závislost jaká jen může být.
Je to biografie náctileté holky,feťačky která si vydělává prostitucí aby měla na další dávku.
Popisuje lidské dno, sraček a úplného odpoutání od běžného života.
Tady se bojíte otáčet stránky,protože víte, že z každé nové se dozvíte jen další nechutné, kruté a syrové popisování života feťáků.
DOPORUČUJI PŘEČÍST VŠEM!!!!!!

Kdo čte moje recenze tak už ví,že já nejsem příznivec těchto obálek. Nenavnadí mě ,nezaujmou mě prostě se mi nelíbí. Přijdou mě jako dětské omalovánky. Na doporučení mé spřízněné knižní děvy jsem se přemohla do čtení. Ach Andy...díky,díky za tento skvost.
,,Kdo z nás má právo určovat co je v životě normální"?
Příběh je o netradičním vztahu o silné ženě a harému pohledných mužů. Bylo to originální,syrové,živočišné,odvážné ,žhavé a hodně otevřené.
Kdo uznává jen monogamii tak ani raději nečtěte,protože je to otevřený milostný vztah ve čtyřech.
Layla hledá přítele, vztah... lásku.
Tři její sousedí se jí nabídnou pomoct najít lásku. Oni sami jsou single a vedou podcast kde otevřeně radí ve vztazích.
Layle se naskytne díky Zackovi, Lukeovi a Joshovi prožít svojí nejtajnější sexuální fantazii... prožít sexuální vztah se třemi muži.
Při čtení si určitě každá najdete svého favorita,s kterým Layla nakonec skončí, jenomže život není o výběru a normálnu, ale o odvaze,touze a lásce.
Pro mě tato knížka byla bonusovým vánočním dárečkem kde se krom skvělého sexu setkáváme i se šikanou,ponižováním, lynčováním, skandálem,ale i na třikrát zlomeným srdcem.

Super...super.
Joellen velmi sebekritická,hodná, šedá myška,která tajně miluje svého překrásného šéfa...už deset let.
A ona má nového souseda Camerona,Skota,ragbistu ,který se samozřejmě představí v kiltu...chjooo!!!
.A ten ji rádi jak to udělat aby se do ní šéf zamiloval.
Úžasný,vtipný a originální příběh,který měl šťávu a jiskru.Vůbec jsem se u čtení nenudila a jen se culila jak měsíček na hnoji.
"Láska je válka,puso.Jediná věc v životě kvůli které stojí za to prolévat krev"
Rozhodně doporučuji!!!!

Naprosto skvělá kniha,prostě pecka.Tak vysoké hodnocení si rozhodně zaslouží.
Možná se měla jmenovat Chlap snu, protože Tristana si takového rozhodně představují.
Ještě u žádné knížky jsem se tak nenasmála,naprosté výbuchy smíchu až mě tekly slzy.
Clarie s Tristanem to uměli jak se slovy tak i v posteli.Ale asi nejvtipnější dialogy byly, když se do nich zapojili ty tři smradi :-D
Krásný emoční a vzestupující příběh od, kterého jsem se nemohla odtrhnout.A v závěru mě bylo líto, že je už konec. Chtěla bych číst dál až tak mě to bavilo.
Spisovatelku si zařazují mezi své oblíbené a už netrpělivě čekám na další pokračování o zbývajících bratrech.
Rozhodně doporučuji!!!!

Moc pěkný příběh plný emocí ,zrady a lásky i když začal velkou tragédií.
Easonovi a Bree uhoří v domě jejich životní partneři. Jsou oba pokřtění ohněm,jsou zničení a zoufalí.
I když se nikdy moc nemuseli tak se z nich stávají spolubydlící ,pomáhají si navzájem a s výchovou svých dětí. Dva lidé, kteří ztratí vše a navzájem u sebe našli naději.
Po prožitém pekle, které si oba protrpěly jsou přesvědčeni ,že teď už jim ve společném štěstí a lásce,kterou k sobě našli nic nebrání.
Ale jak se jen zmýlili ,protože to pravé peklo je teprve čeká.

Kdo přečetl Mílový klub a líbil se mu tak je tato knížka určitě ,,Správný krok".
Opět je plná humoru, romantiky a velké přitažlivosti.
Indigo a Ryan nechtění spolubydlící.
Dva naprostí protiklady.
Ona romantička.
On cynik.
Ona bordelářka.
On posedlý čistotou... ale přesto Indigo je pro Ryana ztělesněním rozptýlení a on zahojil to co někdo jiný zranil.
Moc pěkný a vtipný čtení dostala, jsem svůj balíček lásky .

Tato knížka mě byla doporučena prý, že by se mě mohla líbit? No zřejmě už jsem tu profláklá :-D:-D:-D
Takže tento příběh ne moc s lichotivou obálkou ukrývá nezvyklý,podivný,tajemný,vzrušujicí,fantastický, fantasy svět upírů a vlkodlaků.
Dohodnutý sňatek s rozumu mezi Misery a Lowem se přetaví v kouzlo. Ona najde mnohem víc než hledala a on dostane to v co rozhodně nedoufal.
Díky tomuto krásnému příběhu jsem si rozšířila slovní zásobu slovem ,,zauzlíš", který nabral úplně jiný sexy význam.
Díky za tip J.D :-)

Krásný zamilovaný román s precizně popsanými pocity, které se na vás valí celou knížkou.Výborně podané erotické scény i přesto ,že je prožívá zničující muž ,který trpí velkou bolestí a ztrátou. Příběh byl od začátku zahalen krutým osobním tajemstvím ,které pilot Miles nechtěl prozradit. Ale znovu nelezená důvěra a láska k ženě, která se nechtěla vzdát mu otevřela bolavé srdce ,které znovu začalo bít pro novou životní lásku.
Paráda!!!

Dean DiLaurenti byl ďáblík ,který si užíval (můj oblíbenec).
Holky mu sami lezly do postele na ledu byl úžasný,měl plno peněz...co vic si mohl přát? Jeho kamarádi a spolubydlící padaly do vztahu a on si je za to jen dobíral..
Až po propité noci skončí v posteli s Allie (holka měla kliku). To je úžasná bytustka stará se o nemocného otce a léčí si bolavé srdce po dlouholetém vztahu. Její od začátku jasné že šlo jenom o úžasný sex takže proč by nemohli být alespoň přáteli?
Jenže ejhle Dean je opačného názoru,chce Allie znovu a znovu.
Četlo se to úplně samo opět nechyběly humorné scény spousty sexu ale taky i bolesti ze ztráty kamaráda, laska prostě bomba!!!!

Kdo máte načteno od této autorky tak víte že to bude příjemná romantická oddechová pohádka. A kdo jí ještě nezkusil tak se určitě pustě do čtení. Drew rozvodový právník a Emerie trhla psycholožka ktera naopak radí jak ve vztahu pokračovat a řešit problémy. Dva naprosto odlišní lidé, kterým bylo souzeno sdílet společnou kancelář.
Krásný příběh, který měl šťávu...moc jsem se bavila
Konec jako vždy pro nás holky srdcervoucí :-D:-D:-D

Často omílaný námět, nic originálního, ale přesto tam autorka vkradla něco navíc. Je to příběh o dvou nemocných srdcích. Jedno patří vrcholovému sportovci Grahamovi, ten nosí v sobě z minulosti neskutečný bordel a to druhé knihovníci Emmaline. Díky jejich nečekanému setkání je donucena uzavřít s Grahamem předstírané manželství. V něm však zahoří okamžitý požár vášně díky kterému se jejich srdce uzdraví.
Milé humorné a sexy čtení.

Bylo to dlouhé....joooo!!!!
Vadilo mě to...neee!!!!
Četla jsem někdy něco podobného...asi jooo!!!!
Ale tady to mělo neskutečný spád a hlavně vůbec žádná hluchá místa.
Skvěle žhavé scény a humorné hlášky, které okořenili celou knihu.
Oba hlavní hrdiny jsem si okamžitě zamilovala ti dva si vůbec nic nedarovali. Objevují se tam i dost zavažná temata,ale co mě úplně pohladilo po duši ze Steviiny strany byla velká láska ke čtyřnohým chlupáčům.Chemie mezi nimi byla prostě super. Jak Zanders tak Stévie byly k sobě od začátku neskutečně upřímní což není v knížkách úplně obvyklé..
Krásná hokejová romantika ke které se určitě někdy vrátím.

,,Násilí nezná pohlaví,adresu,rasu,národnost a výši příjmu".
Příběh je plný bolesti,citů a emocí.
Andrea dlouhé roky utíká před svým těžkým životem, který vedla s tyranským mužem.
Evan je bezpečnostní ochranka ve společnosti kde oba pracují.Stáva se jejím bodigárdem,stalkerem,mužem který po ní touží,ale...drží se zpátky.
Andrea je příliš zlomená a boji se dotyků, intimity...nikoho si nepouští k tělu. Cestu, kterou si k sobě nachází je velmi dlouhá, bolestivá a plná strachů z minulosti.
Postupem k sobě objevují lásku...ta ovšem nevězní,ale osvobozuje.Lásku,která nevyvolává strach,ale euforii.Lásku,která nezanechává modřiny,ale je tichá a radostná.

Dost neobvyklé vyprávění a úplně jiné pojetí o řeckých bozích. Super sexy příběh o Hádovi a Persefoně... on kráčí za pomstou a ona za svobodou. Příběh je nabitý velkou dávkou božského sexu + spojení s řeckou mytologií za mě skvělý nápad.

Kdo v životě riskuje může o hodně přijíd,ale může i hodně získat.
Brenna a Jeke, úžasný a sympatický pár.
Neměli být spolu ,ale bože když to zakázané ovoce tolik chutná...
Kniha ve mě vyvolala emoce ,hlavně když Brenna otevřela skříň se svými kostlivci.A Jake jak jinak byl její velkou oporou.
Další krásný příběh plný ledu,smíchu, sexu,přátelství a taky ty děsné mrchy lásky.