JJJ007 komentáře u knih
Nádherný příběh. Krásná kniha s úžasnou obálkou.
Knihy a jejich příběhy jsou velmi důležitou součástí našich životů.
Knihonoše řadím mezi nejlepší knihy!!
Přečtěte si ji a posuďte sami.
Ano, opravdu je to mrazivý roman. Na světě je tolik zla, které dělají lidé jeden druhému. Velmi smutné.
Doporučuji k přečtení
Velmi krásný příběh, nádherně a čtivě napsaný. Síla Marie-Laure je obdivuhodná.
Doporučuji
Krásná kniha,. doporučuji. Velmi smutný příběh plný naděje. Dokázali bychom přežít a nebo alespoň pomoci??
Skvělé napsaný román. Velmi dobře se mi četl. Věřím tomu, že realita byla ještě horší.
Skvěle napsaná kniha, která je doplněna zprávami a výpověďmi svědků. Román se příjemně čte. Škoda, že byl tak krátký.
Doporučuji všem, protože je hodně věcí z historie, které nevíme, pomíjíme.
Nádherná kniha. Příběh se odehrává ve třech časových linkách, které se vzájemně neruší. Smutný příběh. Jedna z nejlepších knih, které jsem četla.
Proč se o takových hrůzách nemluví, nepíše více. Je nutné si události válek připomínat!!!
Doporučuji. Skvěle napsaný příběh.
Tak tohle je síla. Knihu jsem přečetla za jeden den. Vážně je to příběh, od kterého se nedá odtrhnout. Víme my, co je v našich životech pravda??
Krásný příběh, výborně napsaný. Smutný a nadějný, tak jak to autor umí. Sice jsem tušila, kdo je kdo, ale to vůbec nevadilo. Kniha se velmi krásně četla
Kniha nezklamala má očekávání, předčila je. Tuto knihu bych opravdu dala do povinné četby. Jsou příběhy, které nás posunou nebo zastaví, abychom si uvědomili, jak žijeme. Tato kniha je jednou z nich.
Velmi pěkně napsaný příběh. Ta bezmoc je šílená, skoro k zblázní. Opravdu stojí za čas, věnovaný čtení. Doporučuji
Krásný a velmi smutný příběh. Na čtení této knihy je dobré mít čas a možnost nechat příběh projít skrze nás.
Určitě stojí za přečtení.
Knihu doporučuji VŠEM!! Jsou pravdy, které bychom měli znát, i když jim velmi těžko budeme věřit. Ale stalo se.
Nádherná kniha. Čtu ji opakovaně už dvacet let. Život není lehký a nikdo nám lehkost bytí přece nesliboval.
Doporučuji.
Skvěle a čtivě napsaná kniha. Je to oddechové čtení. Doporučuji
Šikmý kostel je velmi silný příběh, který bych zařadila do povinné četby studentům.
Velmi silný příběh, který se mohl stát naší realitou. Vyrůstala jsem v totalitní době. Při čtení mě mrazilo. Kniha je skvěle napsaná a doporučuji ji.
Moc pěkně napsaný příběh, ne jen rodiny, ale celého města. Líbí se mi propracování postav. Je super, že v knize umí překvapit jakékoliv její část. Těším se na druhý díl.