Kabátice komentáře u knih
Velmi dojemný příběh, co mě chytil za srdce. Hlavní postava dokáže rozčílit a zároveň potěšit. Ukázka toho, že dobrého člověka dělají dobré skutky.
Lidé jsou prostě nejkrutější tvorové planety. Stačí dostat moc.
Super nápad. Přesně tak nějak si představuji dnešní život v KLDR. A žít bych takhle rozhodně nechtěla!
Kdyby nebylo čtenářské výzvy, zřejmě bych se nikdy neodhodlala tuto knihu číst. Krásná květnatá slova popisují dost šílený příběh, který by mohl být zajímavější, kdyby byl o hodně, hodně, hodně moc kratší. První půle byla alespoň trochu zajímavá, ve druhé jsem se už doslova nudila a čekala co z toho všeho vzejde. Konec mě sice překvapil, ale přišel mi dost praštěný.
Pěkné, čtivé, po historické stránce zajímavé, ale přišlo mi to zbytečně dlouhé.
Kniha mě mile překvapila. Za prvé mě děsila délka knihy, ale děj Vás tak vtáhne a stránky ubíhají, že jste najednou na konci ani nevíte jak. Za druhé zrovna historické romány úplně nemusím. Knihu jsem četla na doporučení a dobře jsem udělala. Dozvěděla jsem se nenásilně spoustu zajímavých informací o tehdejším drsném životě ve Španělsku o kterém jsem do teď neměla ani ponětí. Na tuhle knihu hned tak nezapomenu.
Opět povedený příběh. Líbí se mi jak autorka dokáže popsat prostředí i postavy, že to čtenáře úplně vtáhne do děje. Po dočtení mám pocit, jako bych shlédla film.
Úžasný příběh o naprosto úžasné ženě. Jsem ráda, že jsem na tuto knihu natrefila.
Slova plynou, příběh teče a vše tak příjemně, nežně, lehce, až na to smutné téma. Krásná kniha. Překvapila mě!
Moc pěkně zpracovaný příběh. Knihu jsem četla jedním dechem a dokonce i slzu uronila.
Zajímavě poskládaný děj. Téma těžké a děsivé, které mě hluboce zasáhlo. I přesto se čte kniha sama.
Výborně jsem se bavila! Mojmírovo žvatlání a Drahuščino vaření... Kolikrát jsem se smála nahlas :-)
Drsné věci podané jemným způsobem. Četlo se to samo. Nádherná kniha!
Pohodové čtení k odpočinku a skleničce vínečka, které pohladí.
O zvířátkách se píše vždycky hezky. Bylo to milé počteníčko :-)
Kniha skvěle zpracovaná, těžké téma. A ta Julie... ta mi tak lezla na nervy!
Zapletka skvělá, děj postupně graduje, rozkrývají se nové skutečnosti... Já si to užila od začátku do konce a ani na chvíli jsem se nenudila.
Zápletka se mi líbila, ale celkově to byl průměr, určený k oddechu na jeden, max dva večery.
Moc pěkná kniha, psaná s láskou, která potěší každého milovníka zvířat.
Za mě prostě super kniha! Zápletka perfektní se zajímavými zvraty. Krásně vylíčeny vztahy, charakteristika postav i prostředí. Četlo se to prostě samo.