KajinaH722 KajinaH722 komentáře u knih

Habibi Habibi Baja Dolce

Můj habibi :) Miluju tu knihu, kterou čtu už podruhé a přirostla mi k srdci ještě víc a rozhodně patří mezi mé nejoblíbenější.
Jsem ráda, že jsem si osvěžila paměť, protože v knize mi nic nechybí. Najdete v knize dark romanci, touhu, erotiku, násilí, drogy,alkohol, prostituci, přátelství a lásku.
Kniha se čte jedním dechem ze strany cassie a Harryho a obě strany se mi moc líbili. (hlavně ty detaily jeho tetování po těle, aaah)
Teď už jen čekám až mi dorazí kniha Candy, protože se nemůžu dočkat.

17.11.2023 5 z 5

Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Druhý díl mě bavil dost podobně, pořád se tam děje zajímavé věci. Opět se nedalo od knihy odtrhnout. Konec byl opět otevřený, kdy se stalo něco šokujícího, takže musíte pokračovat dalším dílem.

14.11.2023 5 z 5

Úlet na dva týdny Úlet na dva týdny Samantha Towle

Příjemná oddechovka u které jsem se i zasmála. Jen ten konec,už byl dost zrychlený.

24.10.2023 4 z 5

Lapeni Lapeni Emily McIntire

Kniha mě zaujala tím jak vypadá a že se jedná o temný erotický příběh. Miluju darkromace, ale nebyla jsem z toho úplně odvařená.
Nevím proč, ale oslovení drahoušku se mi moc v knize nelíbilo :D

Knihu i tak doporučuji tomu, kdo má rád erotické scény, sem tam násilí s krví, ale nic extra. Wendy 20 let panna a James 28 násilník to chceš :D

Za mě pořád vede Rina Kent( Zvrhlý Král), který je taky temný příběh.

01.10.2023 4 z 5

Neonoví bohové Neonoví bohové Katee Robert

U dobrovského jsem si všimla nové knihy Jiskřivý idol a zaujalo mě to a tak jsem sáhla po prvním díle a jsem nadšená. Nelituji ani jediné stránky.
Moc mě to bavilo, místy to bylo i vzrušující s Hadem a Persefonou. Uvidíme,co nás čeká v dalším na který se chystám.

24.09.2023 5 z 5

Polámaná loutka Polámaná loutka Amo Jones

Dál pokračuje zvrácené tajemství a líbí se mi to. Je to typ knihy,kdy vás to nutí číst dál a dál, jak je to napínavé.
Jsem zvědavá,jak to skončí, protože se vrhnu opět pro další díl a to je šepot mrtvých.

06.09.2023 5 z 5

Drahý nepřítel Drahý nepřítel Kristen Callihan

Špatný to nebylo, ale něco mi tam,ale chybělo, že jsem se chvílemi nudila a potřebovala jsem tam něco víc napínavého a temného. Dám si pauzu a pak zkusím ještě sladký nepřítel.

20.07.2023 3 z 5

Šílená posedlost Šílená posedlost Danielle Lori

Kniha se mi moc líbila. Ta vášeň mezi Giannou a Christianem byla naprosto boží. Já prostě tento typ knihy miluju. Určitě si tuto knihu s prvním dílem schovám a ráda se k tomu vrátím. :-)

09.07.2023 5 z 5

Zkažená říše Zkažená říše Stacey Marie Brown

Autorka opět nezklamala. Máme tu další super díl,který je od samého začátku plné akce,zvratů, napětí, boj o přežití, ztráty a plné bolesti.Od knihy se nedalo odtrhnout. Pomalu je to lepší,než předchozí díl, no co van povím. Nudit se nebudete, tuto sérii doporučuji. Konec byl dost bolestivý, krutý a skončilo to v tom nejlepším a já potřebuji další díl.

17.03.2025 5 z 5

Jsem roztříštěná Jsem roztříštěná Tahereh Mafi

Na tuhle knihu jsem byla zvědavá a musím říct,že je to dost originální příběh, který vás upoutá, ale i ze začátku budete zmatené. Četlo se to velmi dobře, kde byla akce, napětí,jiskření,strach,tajemství, nevíte komu věřit. Vztah Juliett a Adam byl hezký, ale mám tušení že v dalším díle se to změní, protože Warner to jentak nezdá s hledáním. Navíc jsem slyšela,že první díl je slabší a já o to víc jsem zvědavá,co nás čeká v dalším díle.

13.03.2025 4 z 5

Věčný král Věčný král L. J. Andrews

Trvalo mi ze začátku se začít a tolik mě to nebavilo(nic moc zajimaveho se nedělo). Jakmile,ale Erik unesl Livii, tak se o to otočilo o šest a bylo napívané, o pomstě, zrady, jiskření, jen tu temnotu jsem čekala o trochu víc. Ale co je plus navic je že jsem ještě nečetla knihu,kde by byli piráti, takže jsem si to užívala. I přesto jsem čekala něco víc,tak uvidíme, co nás čeká v dalším díle.

23.02.2025 4 z 5

Zvrácení Zvrácení Penelope Douglas

Jelikož jsem knihu četla v SK jazyce, tak jsem si udělala Reading od Ikarcz. Autorku mám moc ráda,takže jsem se na čtení těšila. Příběh mě opět upoutal a pohltil. Nedalo se od knihy odtrhnout, máme tady zvracenost, tajemství, pomstu, vztek, sexuální napětí, crazy chování, manipulaci atd. Prostě co od dark romance očekávat. A já jsem zvědavá,co nás čeká v dalším příběhu. Další na řadě je KAI :)

19.02.2025

Dvůr tak krutý a krásný Dvůr tak krutý a krásný Stacia Stark

Na knihu jsem byla zvědavá a musím říct, že jsem příjemně překvapená. Najdeme tu napětí, strach, boj o přežití, tajemství, ztrátu, bolest a jiskření mezi hlavními postavami. Prisca má dar na zastavení času se kterým se učí. Zato Lorian je samé tajemství a záhada. Byla chvíle,kdy mě to méně bavilo,ale konec nás překvapil a celé to vylepšil a já jsem zvědavá, co nás čeká v dalším díle.

17.02.2025 4 z 5

Nelítostný lovec Nelítostný lovec Kristen Ciccarelli

Maličko jsem od knihy očekávala víc. Nicméně kniha byla poutavá ve které najdete napětí, boj o přežití, tajemství, zradu , pomstu, ztrátu, magii, krev a zlomené srdce. Občas jsem se i zasmála, jak Rune s Gideonem kolem sebe kličkovali a každý z nich něco chtěl. Gideon lovit a Rune čarovat. Konec to vylepšil, protože se toho najednou stalo tolik,že byste sáhli hned po pokračování na které si, ale musíme počkat.

12.02.2025 4.5 z 5

Purpurea Purpurea Adalyn Grace

Druhý díl krásně navazuje a pokračuje,tak jak to skončilo v prvním díle. Opět se příběh odehrává v temnotě, nejistotě, napětí, tajemství, hledání vraha. Je to slabší díl, ale zase konec vylepšil a já jsem zvědavá,jak to bude dál s Blythe a Arisem.

08.01.2025 4 z 5

Ohař & liška Ohař & liška Frost Kay

Knihu už mám delší dobu v knihovně a konečně jsem se k dostala. Není to až takový wow,jak jsem si myslela, ale od té doby,co se Temp potkala s Lišakem, tak to bylo o dost zajímavější. Nechybí tady napětí, boj o přežití, zrada, tajemství a chemie. Konec byl zajímavější a tak jsem zvědavá, co na čeká v dalším díle.

24.12.2024 4 z 5

Falešná hra Falešná hra Tess M. Puffrová

Na pokračování jsem se moc těšila. Ani v druhém díle nechybělo drama, napětí, pikantní scény, tajemství a zrada. Vztah Lany s Dylanem jsem si moc užívala. Konečně jsme dostali odpovědi, které nám chyběli. A aby toho nebylo málo, tak se těším na příběh Sammy,který nás čeká :)

28.11.2024 5 z 5

Bouře a běs Bouře a běs Jennifer L. Armentrout

Tak tato série se mi líbí mnohem víc,než polibek bez duše. Nešlo se od knihy odtrhnout a moc mě bavil vztah Trinity a Zaye. Bylo tam velké sexuální napětí, akce, boj o přežití a překvapení na konci mě dostal, který jsem nečekala. O to víc mě zajímá,co nás čeká v dalším díle. Kdo četl předchozí sérii, tak vřele doporučuji.

19.11.2024 5 z 5

V divočině V divočině Hannah Grace

Začátek mě bavil o něco víc,než první díl. Moc se mi líbilo, jak se vztah Aurory a Russe vyvíjel. Hlavně to,jak Russ ze začátku byl nejistý a stydlivý. Je to zase něco jiného v jiném prostředí, které jsem ještě nečetla. Je to nenáročná, milá romantika u které budete mít úsměv na tváři.

09.11.2024 4 z 5

Zvrhlá hra Zvrhlá hra Tess M. Puffrová

Moje první kniha od autorky a není určitě poslední. Začátek mě tolik nebavil,ale pak se to rychle změnilo a hltala jsem každou kapitolu. Bylo tam dost sexuální napětí, alkohol, párty, zrady, násilí a tajemství. Nenudila jsem se a těším se na druhý díl,protože to skončilo zrovna v tom nezajímavejším.

29.10.2024 5 z 5