Karoll_ina komentáře u knih
krásná oddychovka v pěkném prostředí. Postavy byly sympatické a samozřejmě happyend.
Opet k zamysleni, jak dobre se mame. Jak spolehame na kazdodenni privod elektriny a co vse diky ni muzeme vyuzivat. Neni to samozrejmost a meli bychom si toho vazit ️
Pěknej popis přírody, klidné počtení, trochu smutný příběh hlavní hrdinky, ale krásně z toho vybruslila.
Krasna kniha, klasika od autorky, tentokrat ani neslo tolik o prirodu, ale velmi me nadchl veterinarni tematiku a zamilovala sem se do Tess, jelikoz miluju psy
obyčejný lidský příběh, který ovlivňuje celou rodinu a okolí. Čte se rychle ale nic světobornýho, co by mě uchvátilo. Možná dám šanci i dalším autorčiným knihám jako oddechovkám.
Pohadka pro male i dospele, kdy vanoce jsou zazrakem .
velmi zajímavý nápad, jak by život asi mohl vypadat, kdybychom si mohli vybrat z 1 verze :) do půlky super, pak už se to jen opakovalo a táhlo a konec ničím bohužel nepřekvapil. Ale na dnešní dobu nová a pěkná kniha.
Krásná kniha pro milovníky psů, sice v určitých částech neudržíte slzy, ale samotný příběh to přebije a člověk si uvědomí co v psovi má. Knihu doporučuji všem pejskařům :)
Kniha k zamysleni, jak moc sme ovlivneni socialnimi sitemi a vsemi aplikacemi v chytrych zarizenich, ktere kazdy den pouzivame.
Jiný styl než čtu, ale příběh mě pohltil a přečteno jedním dechem. Těším se na další díly.
Klasická romantika, která od autorky nezklamala :) Některé věci mi byly jasné hned, ale konec měl skvělé rozuzlení.
Milý příběh v Praze. Škoda, že to není celá kniha, kterou by si Praha zasloužila :)
zajímavý příběh, je až zvláštní co jeden člověk vyzkouší a vydrží a dokáže se znovu postavit na nohy.
Kniha plná humoru, četlo se velmi rychle a nezklamalo jako první díl.
lehká oddechovka, řekla bych, že i z reálného života :)
Krasny romanticky pribeh zasazeny do Japonske prirody, kultury a gastronomie. Odpocinkova literatura i s poznanim jine kultury ️
Znovu dojemny pribeh psi duse a vsech panicku, zajimave osudy a nejlepsi konec, jaky mohl byt. Skvele napsano… pro pejskare fajn kniha.
Čtivá kniha o třech sestrách a jak dokáže být život sarkastickej.
S knihou sem docela bojovala, cca na 60. straně sem to chtěla vzdát , ale kousla sem se.. Trvalo mi déle přečíst pouze 200 stran. Myšlenka autorky nebude špatná, po přečtení a dočtení pár recenzí zde, jsem i jakžtakž začla chápat pointu autorky. Bohužel, vzhledem ke svému mladému věku, mi myšlenka částečně uniká. Na můj vkus kniha přeceňována, pro starší bude více k pochopení (a nechci nikoho urazit, každý si k tomu musí dojít sám a v jiný časový interval).
kniha se četla dobře, zajímavý příběh ze života, ale zbytečně useknutá... Ten konec mohl být propracovanější.