katallinka komentáře u knih
Tentokrát hooodně akční. Chvílemi mi připadalo, že příběh začíná být dost dětský, ale pak nějaký sprostý výraz a četlo se dál.
Moc pěkná romantická kniha, od které jsem dostala přesně to, co jsem očekávala. Jediné vady na kráse - kniha by rozhodně mohla mít o 100 stran méně a dialogy zapsané jako v divadelní hře mi taktéž moc neseděly.
Velmi povedená kniha. Oproti Zimnímu moři mi zde, ale něco chybělo. Nicméně autorka umí vytvořit nádherné, poutavé příběhy, od kterých se nelze odtrhnout. Dějové linky z minulosti mám obecně radši a tato byla moc zajímavá. Neustále jsem potřebovala vědět, co bude dál.
Velmi povedený historický román, který krásné propojuje život římského legionáře a významné historické události tohoto období. Hlavní hrdina Cato je velmi sympatický. Už se těším , kam ho osud zavane.
Dlouho jsem se odhodlávala knihu přečíst a rozhodně nelituji. Líbí se mi propojení dějin a magie. Navíc trošku jiné zachycení templářů než jsem zvyklá. Nicméně styl psaní mě moc neoslovil. Příběh je líčen dost povrchně a do děje se těžko dostává. Nepodařilo se mi vcítit do žádné postavy. Kniha postrádá emoce pouze líčí události v životě Ezia. Konec velmi zajímavý, takže se časem určitě pustím i do dalšího dílu.
Nádherně vykreslena Dánská kultura a myšlenka hygge na pozadí krásného romantického příběhu. Rozhodně se nejedná o přehnanou červenou knihovnu, ale o velmi milý příběh, u kterého jsem se téměř celou dobu usmívala. Kniha mě příjemně namotivovala k výletu do Dánska.
Takový milý komiks o prvních láskách. Příjemné oddechové čtení.
Lehká angličtina. Zajímavý příběh. Pro začátečníky ideální.
Nádherné ukončení této skvěle série. Miluji hlavní postavy a je mi líto, že se s nimi musím rozloučit. Čtení jsem si velmi užila!!
Opět nádherné romantické čtení. Nemám k této sérii žádné výhrady. Čtení mě neskutečně baví. Včera jsem po přečtení 1. dílu musela běžet do knihkupectví pro další dva.
Nemám slov! Náramně jsem si čtení užila. Nádherná a sladká romantická linka. Navíc jsem si zamilovala citáty Shakespearových děl. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.
Nádherná romantická kniha, která ukazuje silné ženy za války. Hlavní hrdinky byly velmi sympatické. Příběh byl dost předvídatelný, ale i tak jsem si ho maximálně užila. Doufám, že u nás vydají i další knihy této autorky.
Čekala jsem přeslazenou červenou knihovnu, ale kniha byla napínavá s jednodušší detektivní zápletkou. Z knihy jsem nadšená určitě se pustím do další takové.
Opět velmi povedený scénář, který přináší hodně novinek nad kterými musím přemýšlet. Těším se na další díl, na to jak vše dopadne.
Sparksovy knihy jsou srdce rvoucí, ale se stylem psaní mám hrozný problém. Děj mi připadá zdlouhavý a místy zbytečný. Samozřejmě konec byl skvělý, ale nadšení z 30 stran mi asi nestačí...
Opět moc povedený komiks z válečného prostředí. Mám velmi ráda tento typ knih zachycující válečnou dobu. Tato kniha byla krátká, výstižná a chytající za srdce.
Moc dobře napsána kniha. Mnohem lepší než Američtí bohové od tohoto autora. Myslím, že Gaimenovi tento žánr jde moc dobře.
Mám ráda komiksy této autorky a tento mne opět nezklamal. Příběh svižný a velmi zajímavý.
Velmi čtivá kniha s celkem vtipnou zápletkou. Exkurze do dějin módy byla zajímavá, ale poněkud zbytečná. Konec byl nádherný, přesně takový jak má u tohoto žánru vypadat. Nicméně hlavní hrdinka a začátek knihy hrůza. Myslela jsem, že knihu odložím. Naštěstí jsem to neudělala a myslím, že celkově to byla velmi příjemná kniha. Bez dalšího dílu se, ale asi obejdu.
Čtení mne příliš nezaujalo. Konec mi navíc připadal celkem uspěchaný. Co se mi na knížce líbí je, že ukazuje detaily z původní série z úplně jiného úhlu.