katerina-b

typický styl autora, jak vtáhnout čtenáře do děje ... na odreagování a vyčištění hlavy od spousty problémů ideální

Kniha se čte jedním dechem a jako odpočinková literatura nebo při smutné náladě je ideální. Člověk si také může uvědomit, pokud není totálně natvrdlý, co vlastně takové malé dítě opravdu potřebuje a co jsou už spíše záležitosti přepychu. Ráda se k této knize vrátím.

Moje první kniha od tohoto autora a musím říct, že jsem měla trochu problém se začíst a zorientovat v ději. Nakonec mě bavilo až nějakých posledních 80 stran. Na můj vkus tam bylo až moc popisu, ale jako taková popisuje velice zajímavou část čínské historie.

Od tohoto autora to byla moje první kniha, ale četla se mi celkem dobře. První příběh se mi líbil víc, u druhého příběhu mi trochu vadila celkem tradičně řešená zápletka. Pokud se mi dostane do rukou další dílo tohoto autora ráda si jej přečtu.

Tak jako ostatní knihy od Dana Browna se i tato čte jedním dechem a v každé kapitole Vás čeká nový zvrat v ději. Rozhodně bych ji nezařadila do kaktegorie horory, ale spíš trhiller nebo detektivní ale pro mládež bych ji také nedoporučila. Ráda se k ní někdy vrátím.

čte se jedním dechem, ale přišlo mi to velmi podobné stylu Dana Browna

velmi dobře se čte, psáno formou deníku a můžu jen vřele doporučit k přečtení

velice poutavě napsáno mohu jen doporučit, jak se začtete musíte ji prostě dočíst do konce

Naprosto souhlasím se SPimy, není to klasická kuchařka spíše rádce, jak sestavit vyvážený jídelníček tak aby byl zdravý a zároveň chutný nejen pro děti

celkem čtivě napsáno, příběh je napínavý a není zbytečně natahovaný

poutavě napsáno, jako oddechová literatura na odreagování

Velmi dobře se mi to četlo, nemusím moc životopisné romány, ale tato kniha je napsaná velice poutavě a zároveň nenuceným způsobem ukazuje tehdejší život obyčejného člověka.

Velice poutavě napsáno, řekla bych výborná kniha na odreagování po dlouhém dni. Mohu jen doporučit.

Klasický dívčí román s nepříliš komplikovaným dějem.

Velice poutavě napsáno přečetla jsem skoro jak se říká "jedním dechem" a velice ráda se k ní vracím. Můžu jen vřele doporučit