Katka2382 komentáře u knih
Opět sladké jako cumel se spoustou chyb a překlepů.
Pěkné a čtivé,ikdyž na mě už trochu přeslazené.
Jen mě štvala práce překladatelky či korektora,na jedné stránce oslovuje dívku jako Ruby a o pár řádek níž jako Rose.Nebo Nick je zván na oběd a pak se píše o večeři.
Jo jsou to kraviny,ale tak nějak mi to přijde jako zbytečná nedbalost.
Krásná kniha,taková ta kniha na celý život. Jinak ji bude člověk vnímat v dětství, jinak v dospělosti ale nejvíc si ji asi čtenář vychutná ve zralém věku.
No měla jsem ji půjčenou z knihovny,ale už mám na cestě svou knihu.
Dotčeno v 11 v noci,páč jsem se nemohla od knihy odtrhnout.Ležela mi tu několik týdnů a já se trochu bála že to bude depresivní čtení,ale naštěstí nee.
Jako jo ten konec je dost nepravděpodobný,ale proč ne.Naději potřebujeme všichni.
Krásný příběh a taky hodně čtivý.
Zvláštní kniha,až se vám z toho naježí chlupy na těle.
Jsou věci mezi zemí a nebem...... .
Brilantně odvyprávěný příběh se zajímavým a hlavně nevšedním tématem.
Určitě se pak člověk nad mnoha věcmi zamyslí.
Kniha se četla skvěle,jelikož je skvěle napsaná.
Krásná obálka a ještě krásnější příběh uvnitř.
Příběh který vás okamžitě pohltí,plný lásky,přátelství a lidskosti.
Bylo to krásné,milé a taky i trochu napínavé.
Krásná a čtivá kniha.
Seriál jsem neviděla,teda jen kousek jednoho dílu a oproti knize mi přisel o dost uhlazený a čisťoučký než to asi bylo doopravdy.Ale tak to asi je vždy,v knize se dá popsat hodně,určitě víc než se dá pak natočit.
Knížka se mi líbila moc a ráda bych si ji i koupila,ale bohužel je beznadějně vyprodaná(není ani v bazarech a antikvariátech).
No pokud by Ikar uvažoval o dotisku určitě by neprohloupil,po knize je teď docela scháňka.
Velmi jsem obdivovala všechny sestry,jak řádové tak ty civilní.Pro jejich obětavost a lásku ke všem těm ženám a dětem,oproti jejich je ten náš život jako procházka růžovým sadem.
Velmi čtivé.
Taky by mě zajímalo co John celou tu dobu dělal, jako poslat alespoň dopis jí teda mohl.O návštěvě ani nemluvě.
Moc pěkné a čtení a taky poučné,jak tak člověk během poutě na tomto světě zjistí.
Libilo a moc.
Trochu jsem se bála že to bude nezáživné a nudné čtení,ale to jako fakt není.
Rychle napsáno,
Rychle vydáno,
Rychle přečteno.
Příjemná jednohubka.
Další skvělá kniha od pana Třeštíka.
Tentokrát i docela intimní a dost otevřená,a o to více bližší čtenáři.
Velkým bonusem bylo i pro mně číst o vzniku knihy Zdi tvé-tu mám opravdu moc ráda.
Opravdu skvělá a hutná kniha,která se čte jedním dechem.
Ano je občas asi trochu "brutální " a vulgární(puritáni ať na ni rovnou zapomenou)ale je tam i láska,humor a zamyšlení.
A není život přesně o tom?
Naprosto skvělá knížka.
Eleanor je vážně trochu mimo,ale stačí jeden kamarád a hned je veseleji.
Kniha se četla skvěle,přiběh běžel jako splašený a musím říct že bych se vůbec nezlobila kdyby vyšlo pokračování.
Už teď se mi po ní stýská.
Jo a pokud si myslíte že víte kde je její matka tak se velmi mýlíte.
Rozhodně doporučuji k přečtení.